Eendaagse reachtruck cursus in Gorinchem

Bij ARBO Centrum in Gorinchem haal je binnen één dag je reachtruck certificaat. Tijdens de reachtruck cursus leer je van onze gecertificeerde instructeurs de basiskennis en –vaardigheden voor het bedienen van een reachtruck. Een reachtruck is een wendbare truck die wordt gebruikt voor het verplaatsen van pallets in een magazijn. Dankzij zijn speciale eigenschappen is de reachtruck erg geschikt voor gebruik in magazijnen met smalle paden en kleine draaipunten, maar dit zijn tegelijkertijd ook de moeilijkheden van het bedienen van een reachtruck.

Leer alles over de reachtruck

Om een reachtruck veilig en verantwoord te kunnen bedienen, zijn bestuurders verplicht om minimaal een basiscursus te volgen. Tijdens deze cursus in Gorinchem leer je onder andere over de risico’s die het werktuig met zich meebrengt en hoe je deze risico’s kunt beperken. Met de kennis die je tijdens onze basiscursus opdoet, ben je in staat de reachtruck veilig te bedienen en creëer je geen onnodige risico’s voor je omgeving. Je sluit de eendaagse basiscursus af met een examen waarbij je alle kennis die je die dag hebt opgedaan, moet toepassen. De basiscursus is geschikt voor iedereen die een reachtruckcertificaat wil behalen.

Bezoek onze trainingslocatie in Gorinchem

Onze trainingslocatie in Gorinchem ligt dicht aan de A15 en is daardoor goed bereikbaar vanuit steden als Utrecht, ’s Hertogenbosch, Breda en Dordrecht. Met de auto ben je al binnen een half uur in Gorinchem en kun je aan de slag met onze eendaagse reachtruck cursus. Na het succesvol afronden van je examen ontvang je je reachtruck certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

Meer informatie over de reachtruck cursus in Gorinchem?

Wil je meer weten over onze reachtruck cursus in Gorinchem of op een van onze andere trainingslocatie? Neem dan contact met ons op. Schrijf je via onze inschrijfpagina direct in voor de eendaagse reachtruck cursus.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.