Haal binnen één dag je reachtruck certificaat in Venray

Bij ARBO centrum kun je binnen één dag je reachtruckcertificaat halen. Dit doe je op onze trainingslocatie in Venray of een van onze andere vestigingen in Nederland. Vind er een bij jou in de buurt. Tijdens de cursus leer je van onze gecertificeerde instructeurs de basiskennis en –vaardigheden voor het bedienen van een reachtruck, zodat je veilig en verantwoord met het werktuig aan de slag kunt.

 

De inhoud van de reachtruck cursus in Venray

De eendaagse reachtruck cursus in Venray bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Beide onderdelen sluit je af met een examen. Heb je beide examens succesvol afgerond? Dan ontvang je je reachtruck certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

 

Verplichte cursus voor bestuurders van een reachtruck

Om een reachtruck veilig en verantwoord te kunnen bedienen, zijn bestuurders verplicht om minimaal een basiscursus te volgen. Een reachtruck is een wendbare truck die wordt gebruikt voor het verplaatsen van pallets in een magazijn. Dankzij zijn speciale eigenschappen is de reachtruck erg geschikt voor gebruik in magazijnen met smalle paden en kleine draaipunten, maar dit zijn tegelijkertijd ook de moeilijkheden van het bedienen van een reachtruck. Tijdens deze cursus bij ARBO centrum leer je onder andere over de risico’s die het werktuig met zich meebrengt en hoe je deze risico’s kunt beperken. Met de kennis die je tijdens onze basiscursus opdoet, ben je in staat de reachtruck veilig te bedienen en creëer je geen onnodige risico’s voor je omgeving.

 

Eendaagse reachtruck cursus bij ARBO centrum in Venray

Je kunt onze cursussen volgen op onze locatie in Venray of een van onze andere vestigingen. Het is ook mogelijk een incompany cursus te volgen, waarbij de instructeurs de cursus op jouw locatie komen geven. Wil je meer weten over onze eendaagse reachtruck cursus of over de mogelijkheden voor een incompany training? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.