Eendaagse opleiding

Eendaagse opleiding tot chauffeur autolaadkraan

Voor veel werktuigen moet een opleiding worden gevolgd voordat de machine mag worden bediend. Zo ook bij een autolaadkraan. Dit hulpmiddel wordt vaak gebruikt om zand, stenen of ander grof afval te laden en te lossen. Door de enorme krachten die vrijkomen bij het gebruik van de machine is de bediening niet zonder gevaren. Om de veiligheid van jezelf en je omgeving te beschermen is het dan ook nodig een opleiding te volgen om een autolaadkraan te mogen bedienen.

 

Eendaagse opleiding

Bij ARBO centrum volg je een opleiding tot autolaadkraanchauffeur al in één dag. Aan het einde van de dag beschik je over de juiste certificaten om de autolaadkraan veilig en verantwoord te kunnen bedienen. Onze gecertificeerde instructeurs leren je de basiskennis van het werktuig en samen gaan jullie aan de slag met de praktische vaardigheden. Ook krijg je inzicht in de risico’s waar je als chauffeur van een autolaadkraan mee te maken krijgt.

 

Vijf jaar gecertificeerd chauffeur autolaadkraan

De opleiding tot chauffeur van een autolaadkraan kun je volgen op een van onze vele vestigingen in Nederland. Het is ook mogelijk om een incompany opleiding te volgen, waarbij onze instructeurs bij jou op locatie langskomen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat dat vijf jaar geldig is binnen Nederland. Wil je langer dan vijf jaar gebruikmaken van je certificaat? Dan dien je een herhalingscursus te volgen waarin je kennis wordt opgefrist en de nieuwste ontwikkelingen met je worden gedeeld.   

 

Inschrijven voor de opleiding

Schrijf je vandaag nog in voor een opleiding tot chauffeur voor een autolaadkraan. Heb je vragen over de opleiding? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

195,-excl. btw

Laatste inschrijving was vandaag om 22:00 voor de cursus Cursus VCA VOL incl. examen vanuit Emmeloord.

Heb je een vraag?

Toch liever een groepstraining?

Gravida diam tortor accumsan bibendum diam mauris augue in arcu. Aliquet placerat dictum magna consectetur nunc. A, dignissim quis cursus sit nam purus commodo pellentesque pellentesque. Ut nulla est vitae ornare ut sit tortor ut viverra. Ac velit sed tempus auctor.

Veelgestelde vragen

Accordion Content

Er wordt van werkgevers vereist dat ze kunnen aantonen dat hun personeel kundig is en voldoende instructie hebben gehad. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan moet een bedrijf kunnen aantonen aan de arbeidsinspectie en verzekering dat de werknemer een gedegen instructie heeft gehad. Dat kan d.m.v. een certificaat. Het is dus voor een werkgever van belang om zijn werknemers deel te laten nemen aan een cursus.

Accordion Content

De basiscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 15.30.

De herhalingscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 12.00.

BHV: van 08.30 – 15.30

VCA cursus zonder examen: van 08.00 tot 16.00

VCA cursus inclusief examen: van 8.00 tot 17.30