Taal
Opleiding
Soort opleiding

Alle veiligheidsopleidingen

AED cursus

Een AED cursus is aan te raden voor iedereen. In winkelcentra, sportgelegenheden en andere openbare plekken hangen vaak AED’s. Dus ook wanneer je zelf geen AED in huis hebt, kan het ontzettend nuttig en belangrijk zijn om te weten hoe een AED werkt en hoe je hiermee moet reanimeren.

Lees verder »

ARBO pas

Omdat ARBO centrum steeds meer wil verduurzamen verstrekken wij de certificaten en passen inmiddels allemaal standaard digitaal. Uiteraard kan het zo zijn dat je toch liever de fysieke ARBO pas ontvangt. Hier zitten namelijk ook voordelen aan.

Lees verder »

Beheerder brandmeldinstallatie

Tijdens de cursus beheerder brandmeldinstallatie worden alle taken behandeld die horen bij de functie als beheerder brandmeldinstallatie. De beheerder brandmeldinstallatie cursus leidt je op tot beheerder van de brandmeldinstallatie bij jou op het werk. Schrijf je direct in!

Lees verder »

BHV basiscursus

Een bedrijfshulpverlener, ook wel BHV-er genoemd, is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en speelt een belangrijke rol tijdens een evacuatie. Nog geen certificaat als BHV’er? Volg dan de BHV basiscursus!

Lees verder »

BHV cursus Engels

Speciaal voor werknemers die moeite hebben met de Nederlandse taal heeft ARBO centrum een Engelstalige BHV cursus ontwikkeld. De BHV cursus Engels voldoet aan alle richtlijnen is en officieel erkend. Hiermee zijn onze cursussen toegankelijk voor een groot publiek en dragen we nog verder bij aan onze belangrijkste missie: veilig werken.

Lees verder »

BHV cursus online

Krijg je jouw medewerkers niet allemaal in een keer bij elkaar? Of werkt iedereen momenteel vanuit huis? Volg de BHV cursus online! Bij ARBO centrum bieden we een online BHV cursus aan. Wanneer je de BHV cursus online afgerond hebt met een voldoende krijg je een deelnamebewijs.

Lees verder »

BHV e-learning

Heb jij je BHV-certificaat nodig, maar vind je het niet fijn om onvoorbereid aan een cursus te beginnen? Of werk je momenteel vanuit huis? Volg dan nu onze BHV cursus online. Deze e-learning is een goede voorbereiding op de fysieke cursus BHV. Zo wordt het praktijk gedeelte een stuk gemakkelijker!

Lees verder »

BHV groepstraining

Voor het volgen van een incompany training dient de bedrijfslocatie te voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo is het belangrijk dat je beschikt over een theorie- en een praktijkruimte. Onze BHV cursus betreft namelijk met name praktijk.

Lees verder »

BHV herhalingscursus

Verloopt jouw BHV certificaat bijna? Volg dan een BHV herhalingscursus. Let op! het huidige certificaat mag niet langer dan 3 maanden zijn verlopen. Schrijf je dus op tijd in.

Lees verder »

Brand en ontruiming cursus

Wat houdt een brand en ontruiming cursus precies in? Wie deze cursus volgt leert wat er belangrijk is, waar op gelet moet worden en wat er gedaan moet worden om zo snel mogelijk te zorgen voor een veilige situatie.

Lees verder »

Containertruck cursus

Een containertruck wordt veel gebruikt in onder andere containerterminals, voornamelijk vanwege de vele mogelijkheden die de containertruck te bieden heeft. De constructie en bediening wordt echter vaak verward met een heftruck. Het is dan ook van groot belang te beseffen dat deze twee werktuigen niet dezelfde werking hebben.

Lees verder »

Elektrotruck cursus

Een elektrotruck is een veelzijdig voertuig, die onder andere kan worden gebruikt op bedrijfsterreinen, in binnensteden en op recreatieparken. Een elektrotruck is verkrijgbaar in verschillende lengten en daardoor aan te passen op uw specifieke behoefte. Voor alle bestuurders van een elektrotruck geldt dat zij moeten beschikken over de kennis en vaardigheden die nodig zijn om het voertuig veilig te kunnen besturen. Volg daarvoor de elektrotruck cursus bij ARBO centrum.

Lees verder »

EPT basiscursus

Bij ARBO centrum staat veiligheid op nummer één. De meeste cursussen in ons aanbod duren slechts een werkdag, waardoor je snel en gemakkelijk de kennis leert die je nodig hebt om veilig aan het werk te gaan. Wil je een basiscursus voor de EPT volgen? Dan ben je bij ARBO centrum aan het juiste adres.

Lees verder »

EPT cursus in het Spaans

Nederlands is de standaardtaal waarin de cursussen en examens van ARBO centrum worden gegeven. Maar omdat we graag een groot publiek willen bereiken, en we willen dat iedereen zijn of haar EPT certificaat kan behalen, is het ook mogelijk je EPT cursus en examen in het Spaans te maken. Heb je moeite met de Nederlandse taal? Schrijf je dan in voor een Spaanse EPT cursus.

Lees verder »

EPT cursus op zaterdag

Veel cursussen in het aanbod van ARBO centrum duren één werkdag en worden afgesloten met een examen, waarna je je certificaat ontvangt en direct met het werktuig aan de slag kunt. Met deze cursussen vergroten we de veiligheid op de werkvloer en kun je aantonen dat je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt om het werktuig veilig en verantwoord te kunnen bedienen.

Lees verder »

EPT groepstraining

De trainingslocaties van ARBO centrum vind je door heel Nederland. Je vindt altijd wel een vestiging bij jou in de buurt waar je een eendaagse cursus naar keuze kunt volgen. Het is echter ook mogelijk een incompany training te volgen, waarbij onze gecertificeerde instructeurs bij jou op locatie langskomen. Zeker als je met je hele team een groepstraining wilt volgen, is een incompany training een goede keuze.

Lees verder »

EPT herhalingscursus

Het certificaat dat je hebt behaald na het afronden van de EPT basiscursus is vijf jaar geldig. Als je langer dan vijf jaar gebruik wilt maken van je certificaat is het belangrijk deze op tijd te verlengen. Hiervoor moet je de herhalingscursus volgen. Bij ARBO centrum volg je ook deze cursus in één dag. Wanneer je de cursus succesvol afrondt, ontvang je je verlengde EPT certificaat.

Lees verder »
grondverzet vragen

Grondverzet groepstraining

Wanneer er in jouw organisatie regelmatig grondverzet werkzaamheden worden uitgevoerd, is het noodzakelijk dat medewerkers die deze werkzaamheden uitvoeren goede training hebben gehad en bevoegd zijn om deze werkzaamheden te mogen doen. Om hiervoor te zorgen, kunnen zij specifieke cursussen volgen. Door een grondverzet training met succes af te ronden, ontvangen deelnemers een officiële ARBO pas. Zo kunnen zij te allen tijde aantonen gecertificeerd te zijn.

Lees verder »

Grondverzet laadschop

Wil je veilig en verantwoord werken met de laadschop? Volg dan een eendaagse cursus bij ARBO centrum. De cursus laadschop is geschikt voor beginners en gevorderden; je kunt aan de cursus deelnemen als je je certificaat nog moet halen, maar ook als je al enige ervaring hebt met het werken met de laadschop.

Lees verder »
grondverzet vragen

Grondverzet minigraver

Bij ARBO centrum doen we er alles aan om de veiligheid op de werkvloer te verhogen. De cursus grondverzet minigraver verzorgen wij uitsluitend op incompany basis. Onze instructeur komt dan bij jullie op locatie. Volgens de Arbowet mogen hef- en hijsmiddelen namelijk alleen worden bediend door personen die hiervoor gecertificeerd zijn.

Lees verder »

Heftruck basiscursus

Heftruck certificaat halen? Doe dan de heftruck basiscursus! Tijdens deze cursusdag bij ARBO centrum word je zowel theoretisch als praktisch opgeleid tot heftruck chauffeur. Schrijf je direct in.

Lees verder »

Heftruck certificaat verlengen

Heftruck certificaat verlengen? Onze heftruck herhalingscursus is een opfriscursus die geschikt is voor mensen die al eerder een heftruck certificaat hebben behaald. Als deze niet langer dan 3 maanden is verlopen kun je je aanmelden voor de herhalingscursus. Deze cursus duurt een halve dag.

Lees verder »

Heftruck cursus in het Engels

De standaardtaal waarin de examens van onze cursussen worden afgenomen is Nederlands. Maar speciaal voor werknemers die moeite hebben met de Nederlandse taal zijn onze examens ook beschikbaar in het Engels. Hierdoor zijn onze cursussen en examens toegankelijk voor een groot publiek en is iedereen in staat een heftruck cursus te volgen en zijn certificaat te halen.

Lees verder »

Heftruck cursus in het Pools

Vandaag de dag werken er in Nederland een groot aantal Polen, vaak in de agrarische branche of de bouw. Maar ook voor jouw Poolse medewerkers geldt dat zij moeten voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving. Bovendien ben je als werkgever, of zelfs als opdrachtgever verplicht zorg te dragen voor complete en uitgebreide instructie aan jouw medewerkers, zoals in de Arbowet beschreven.

Lees verder »

Heftruck cursus in het Spaans

De standaardtaal waarin de examens van onze cursussen worden afgenomen is Nederlands. Maar speciaal voor werknemers die moeite hebben met de Nederlandse taal zijn onze examens ook beschikbaar in het Spaans. Hierdoor zijn onze cursussen en examens toegankelijk voor een groot publiek en is iedereen in staat een heftruck cursus te volgen en zijn certificaat te halen.

Lees verder »

Heftruck cursus op zaterdag

Bij ARBO centrum staat veiligheid op nummer één. Daarom bieden we diverse cursussen aan waarmee je onder andere leert veilig te werken met een heftruck. Volg de heftruck cursus die bij jouw niveau past. Alle cursussen duren één dag en worden afgesloten met een examen. Rond je je examen succesvol af? Dan ontvang je je heftruck certificaat.

Lees verder »

Heftruck en reachtruck basiscursus

Het is mogelijk twee certificaten op één dag te halen, zoals het heftruck en reachtruck certificaat. Tijdens deze cursusdag wordt alle kennis bijgebracht die je nodig hebt voor het behalen van zowel het heftruck als reachtruck certificaat. Schrijf je direct in!

Lees verder »

Heftruck en reachtruck basiscursus groepstraining

Het heftruck en reachtruck certificaat kan al in één dag worden behaald. Bij sommige organisaties is het van belang om meerdere medewerkers tegelijk op te leiden. Het kan dan qua planning soms lastig zijn om iedereen op een datum en locatie in te plannen. Dan is een groepstraining vaak een goed idee. Alle medewerkers kunnen dan op dezelfde dag, in 1 dag, het heftruck en/of reachtruck certificaat behalen

Lees verder »

Heftruck en reachtruck basiscursus op zaterdag

De heftruck en reachtruck cursus is een eendaagse cursus. Voor sommigen is het helaas lastig om doordeweeks het certificaat te behalen. Bij ARBO centrum kun je dan ook op zaterdag je heftruck en reachtruck cursus volgen. Zo kun je alsnog binnen 1 dag je heftruck en reachtruck certificaat halen.

Lees verder »

Heftruck groepstraining

Bij ARBO centrum is het ook mogelijk een groep in een dag op te leiden tot heftruck chauffeur. Dit kan een incompany cursus zijn, maar ook een groepstraining op een van de locaties van ARBO centrum. Bij een incompany training komen onze instructeurs langs op jouw locatie om de cursus te geven en kun je met je team deelnemen aan een heftruck groepstraining.

Lees verder »

Heftruck herhalingscursus

Onze heftruck herhalingscursus is een opfriscursus die geschikt is voor mensen die al eerder een heftruck certificaat hebben behaald. Als deze niet langer dan 3 maanden is verlopen kun je je aanmelden voor de herhalingscursus. Deze cursus duurt een halve dag.

Lees verder »

Heftruck herhalingscursus Engels

De standaardtaal waarin de examens van onze cursussen worden afgenomen is Nederlands. Maar speciaal voor werknemers die moeite hebben met de Nederlandse taal zijn onze cursussen en examens ook beschikbaar in het Engels. Hierdoor zijn onze cursussen en examens toegankelijk voor een groot publiek en is iedereen in staat een heftruck herhalingscursus Engels te volgen en zijn certificaat te halen.

Lees verder »

Heftruck proefexamen

Wil jij je goed voorbereiden op een heftruck cursus? Bij ARBO centrum bieden wij gratis heftruck proefexamens aan om jezelf goed voorbereiden op een officiële heftruck cursus. Test vandaag nog of jij er klaar voor bent!

Lees verder »

Hoogwerker basiscursus

Hoogwerker certificaat halen? Volg dan de basiscursus bij ARBO centrum. De hoogwerker basiscursus is een eendaagse cursus die zowel theorie als praktijk bevat. Schrijf je direct in!

Lees verder »

Hoogwerker cursus in het Engels

De standaardtaal waarin de examens van onze cursussen worden afgenomen is Nederlands. Maar wist je dat je je hoogwerker examen, of een van onze andere examens, ook in het Engels kunt afnemen? Hiermee zijn onze cursussen en examens toegankelijk voor een groot publiek en is iedereen in staat zijn hoogwerker certificaat te halen.

Lees verder »

Hoogwerker cursus in het Pools

De standaardtaal waarin de examens van onze cursussen worden afgenomen is Nederlands. Maar wist je dat je je hoogwerker examen, of een van onze andere examens, ook in het Pools kunt afnemen? Hiermee zijn onze cursussen en examens toegankelijk voor een groot publiek en is iedereen in staat zijn hoogwerker certificaat te halen.

Lees verder »

Hoogwerker cursus in het Spaans

De standaardtaal waarin de examens van onze cursussen worden afgenomen is Nederlands. Maar wist je dat je je hoogwerker examen, of een van onze andere examens, ook in het Spaans kunt afnemen? Hiermee zijn onze cursussen en examens toegankelijk voor een groot publiek en is iedereen in staat zijn hoogwerker certificaat te halen.

Lees verder »

Hoogwerker cursus op zaterdag

Wil je leren hoe je veilig op hoogte werkt met een hoogwerker? Volg dan een hoogwerker cursus bij ARBO centrum. Ons aanbod bestaat uit verschillende hoogwerker cursussen die zijn aangepast op jouw kennisniveau. Iedere cursus duurt één dag en wordt afgesloten met een examen. Zodra je dit examen succesvol hebt afgerond, ontvang je je hoogwerker certificaat.

Lees verder »

Hoogwerker groepstraining

Het is mogelijk om een groepstraining hoogwerker op een van onze vestigingen te volgen, maar als je de cursus met een groep bij jou op locatie wil volgen dan kan dit ook. Deze groepstraining op locatie wordt ook wel onze incompany training genoemd. Wanneer je kiest voor een incompany oplossing kijken we samen naar de mogelijkheden om een cursus op maat voor je samen te stellen. Uiteraard is een groepstraining op een van onze eigen locaties ook een mogelijkheid.

Lees verder »

Hoogwerker herhalingscursus

De hoogwerker herhalingscursus is bedoeld voor mensen die al eerder een hoogwerker certificaat hebben behaald. Je kunt je certificaat bij ARBO centrum verlengen, ongeacht bij welke opleider dit certificaat behaald is. Schrijf je direct in!

Lees verder »

Hoogwerker IPAF cursus

De International Powered Acces Foundation (IPAF) is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor veilig en effectief gebruik van hoogwerker materiaal. Het is een hoogwerker cursus die wordt afgesloten met een Palcard. Deze Palcard is internationaal geldig en kun je behalen per categorie. Behaal je IPAF certificaat nu.

Lees verder »

Kind en omgeving cursus

Leer hoe je een veilige en gezonde omgeving creëert voor kinderen in de cursus “Kind en Omgeving” van ARBO centrum. Ontdek de risico’s en leer hoe je deze kunt verminderen om de gezondheid en veiligheid van kinderen te waarborgen.

Lees verder »

Kurs na wózek widłowy

Kurs na wózek widłowy Obecnie w Holandii pracuje wielu Polaków, ich sumienna i ciężka praca  w takich sektorach jak rolnictwo, budownictwo a także logistyka jest

Lees verder »

NEN 3140 Engels

Ben jij opzoek naar een Engelstalige NEN 3140 cursus? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen jou in het engels je voor te bereiden op het NEN 3140 examen. Na onze cursusdag krijg je direct een NEN 3140 examen in het Engels.

Lees verder »

NEN 3140 groepstraining

Is in de branche waarin jouw organisatie actief is NEN 3140 van toepassing, dan zul je ervoor moeten zorgen dat er medewerkers zijn die in het bezit zijn van een NEN 3140 certificaat. Alleen medewerkers die NEN 3140 gecertificeerd zijn, mogen werkzaamheden aan elektrotechnische installaties uitvoeren. De handigste, snelste en voordeligste manier om ervoor te zorgen dat medewerkers in de organisatie hun NEN 3140 certificaat behalen, is door een groepstraining NEN 3140 te organiseren.

Lees verder »

NEN 3140 keurmeester

De elektrische arbeidsmiddelen waar mee wordt gewerkt moeten regelmatig worden gekeurd en gecontroleerd. De cursus NEN3140 keurmeester is bedoeld voor alle keurmeesters van elektrische arbeidsmiddelen. Schrijf je direct in!

Lees verder »

NEN 3140 Spaans

Ben jij opzoek naar een Spaanstalige NEN 3140 cursus? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen jou in het Spaans je voor te bereiden op het NEN 3140 examen. Na onze cursusdag krijg je direct een NEN 3140 examen in het Spaans.

Lees verder »

NEN 3140 VOP cursus

Werknemers van bedrijven die werken met of aan elektrotechnische installaties moeten op de hoogte zijn van de gevaren en risico’s die de werkzaamheden met zich meebrengen. De NEN 3140 VOP basiscursus is bedoeld voor iedereen die eenvoudige werkzaamheden aan elektrotechnische installaties uitvoert.

Lees verder »

NEN 3140 VP cursus

Werknemers van bedrijven die werken met of aan elektrotechnische installaties moeten op de hoogte zijn van de gevaren en risico’s die de werkzaamheden met zich meebrengen. De NEN 3140 VP cursus is bedoeld voor iedereen die eenvoudige werkzaamheden aan elektrotechnische installaties uitvoert. Haal jouw certificaat binnen 1 dag!

Lees verder »

Orderpicktruck

In veel warehouses en magazijnen wordt gebruik gemaakt van orderpicktrucks. Dit werktuig vergemakkelijkt het verzamelen van goederen volgens een verzamellijst. Iedereen die met een orderpicktruck werkt of gaat werken, moet kunnen aantonen over de juiste kennis en vaardigheden te beschikken om het werktuig te bedienen.

Lees verder »

Ploegleider BHV

Elke organisatie met werknemers in dienst is verplicht om minimaal één van hen op te leiden tot BHV’er. Wanneer je organisatie groter is en er een groot aantal BHV’ers in dienst zijn is het belangrijk dat deze goed worden aangestuurd. Dit doet een BHV ploegleider. Deze neemt de leiding in het geval van calamiteiten en zorgt ervoor dat de juiste procedures worden gevolgd. Ben jij deze persoon?

Lees verder »

Preventiemedewerker cursus

In elk bedrijf is er als het goed is aandacht voor veiligheid en welzijn van medewerkers. Bij bedrijven die 25 of meer werknemers in dienst hebben, is hier zelfs een verplichte functie voor: de preventiemedewerker. Schrijf je in voor deze cursus!

Lees verder »

Reachtruck basiscursus

De reachtruck basiscursus van ARBO centrum is een eendaagse cursus die wordt aangeboden op onze locaties door heel Nederland. Je wordt tijdens deze cursusdag zowel theoretisch als praktisch opgeleid. Schrijf je in!

Lees verder »

Reachtruck cursus in het Engels

Nederlands is de standaardtaal waarin de cursussen en examens van ARBO centrum worden gegeven. Maar omdat we graag een groot publiek willen bereiken, en we willen dat iedereen zijn of haar reachtruck certificaat kan behalen, is het ook mogelijk je reachtruck cursus en examen in het Engels te maken. Heb je moeite met de Nederlandse taal? Schrijf je dan in voor een Engelstalige reachtruck cursus.

Lees verder »

Reachtruck cursus in het Pools

Vandaag de dag werken er in Nederland een groot aantal Polen, vaak in de agrarische branche of de bouw. Maar ook voor jouw Poolse medewerkers geldt dat zij moeten voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving. Bovendien ben je als werkgever, of zelfs als opdrachtgever verplicht zorg te dragen voor complete en uitgebreide instructie aan jouw medewerkers, zoals in de Arbowet beschreven.

Lees verder »

Reachtruck cursus in het Spaans

Nederlands is de standaardtaal waarin de cursussen en examens van ARBO centrum worden gegeven. Maar omdat we graag een groot publiek willen bereiken, en we willen dat iedereen zijn of haar reachtruck certificaat kan behalen, is het ook mogelijk je reachtruck cursus en examen in het Spaans te maken. Heb je moeite met de Nederlandse taal? Schrijf je dan in voor een Spaanse reachtruck cursus.

Lees verder »

Reachtruck cursus op zaterdag

Bij ARBO centrum kun je diverse eendaagse cursussen volgen, waaronder de reachtruck cursus. Via onze inschrijfpagina kies je zelf een cursusdag die jou goed uitkomt. Maar wist je dat je behalve op doordeweekse dagen ook op zaterdag een reachtruck cursus kunt volgen? Fijn als je doordeweeks geen tijd hebt om je kennis over de reachtruck bij te spijkeren!

Lees verder »

Reachtruck groepstraining

Je kunt de reachtruck cursus van ARBO centrum volgen op een van onze vele vestingen door heel Nederland, maar het is ook mogelijk de cursus met een groep op jouw eigen locatie te volgen, dit noemen we een incompany training. Dit is mogelijk als je zelf beschikt over een theorie- en een praktijkruimte. In dat geval komen onze instructeurs bij jou langs op locatie om de reachtruck groepstraining te geven.

Lees verder »

Reachtruck herhalingscursus

De herhalingscursus duurt één dagdeel. Je kunt de herhalingscursus volgen op een van onze trainingslocatie in Nederland. Het reachtruckcertificaat dat tijdens de basiscursus is behaald, is vijf jaar geldig binnen Nederland. Certificaat (bijna) verlopen? Schrijf je dan snel in!

Lees verder »

Reachtruck herhalingscursus Engels

Ben jij opzoek naar een Engelstalige reachtruck cursus? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen jou in het engels je voor te bereiden om jouw certificaat te behalen. Na onze cursusdag krijg je direct een certificaat!

Lees verder »

Reanimatie cursus

Een reanimatiecursus volgen is van onschatbare waarde. Iedereen zal min of meer weten hoe reanimatie werkt. Maar “min of meer” is vaak niet genoeg. Een reanimatie heeft de hoogste kans van slagen wanneer deze goed wordt toegepast.

Lees verder »

Rolsteiger basiscursus

Tijdens onze cursus ‘veilig werken met de rolsteiger’ leren wij je de richtlijnen, welke zijn vastgelegd in de Arbo-wet om veilig met een rolsteiger te werken. Ook gaan we praktisch aan de slag, we bootsen situaties uit het werkgebied van de cursist na en werken er naar toe dat de cursist veilig kan werken met de rolsteiger. Deze basiscursus is bedoeld voor mensen met geen of weinig ervaring. Schrijf je in!

Lees verder »

Rolsteiger groepstraining

Het komt veel voor dat bedrijven meerdere cursisten tegelijk voor een rolsteiger training opgeven. Het is dan mogelijk om gebruik te maken van de groepstraining op 1 van de locaties van ARBO centrum. Je kunt ook kiezen voor een incompany opleiding. Onze instructeur komt de rolsteiger groepstraining dan bij jullie op locatie verzorgen.

Lees verder »

Rolsteiger herhalingscursus

Nadat je het rolsteiger certificaat hebt behaald, is deze vijf jaar geldig. Na deze vijf jaar dien je een rolsteiger herhalingscursus te doen om je certificaat te behouden. Bij ARBO centrum kun je de herhalingscursus rolsteiger volgen. Op deze manier kun je binnen 1 dag het rolsteiger certificaat verlengen.

Lees verder »

Stapelaar basiscursus

Een stapelaar is een elektrische palletwagen met een hefmast die het mogelijk maakt om meerdere pallets op elkaar te stapelen. Om veilig en verantwoord met de stapelaar te mogen werken, kun je een basiscursus ‘veilig werken met een stapelaar’ volgen bij ARBO centrum. Zo heb je voor 5 jaar je stapelaar certificaat op zak.

Lees verder »

Stapelaar cursus in het Spaans

Nederlands is de standaardtaal waarin de cursussen en examens van ARBO centrum worden gegeven. Maar omdat we graag een groot publiek willen bereiken, en we willen dat iedereen zijn of haar stapelaar certificaat kan behalen, is het ook mogelijk je stapelaar cursus en examen in het Spaans te maken. Heb je moeite met de Nederlandse taal? Schrijf je dan in voor een Spaanse stapelaar cursus.

Lees verder »

Stapelaar cursus op zaterdag

Bij ARBO centrum staat veilig werken op nummer één. We vinden het dan ook erg belangrijk dat iedere medewerker de cursussen kan volgen die nodig zijn om veilig en verantwoord met voertuigen op de werkvloer om te kunnen gaan. Het volgen van een cursus kost echter tijd, en in de drukke doordeweekse planning is daar niet altijd tijd voor. Daarom is het bij ARBO centrum ook mogelijk om op zaterdag jouw gewenste cursus te volgen.

Lees verder »

Stapelaar groepstraining

Het cursusaanbod van ARBO centrum bestaat uit diverse opleidingen waar je je individueel voor kunt inschrijven. Dankzij onze trainingslocaties door het hele land is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Met een grotere groep is dat soms misschien niet zo praktisch. Onze instructeurs kunnen ook altijd bij jullie op locatie komen. Zo volg je niet alleen tegelijkertijd dezelfde cursus, maar kunnen onze instructeurs de stapelaar cursus toespitsen op specifieke bedrijfssituaties.

Lees verder »

Stapelaar herhalingscursus

Het certificaat voor de stapelaar is 5 jaar geldig en dien je op tijd te verlengen, wanneer je hier langer gebruik van wilt maken. Om je certificaat te verlengen kun je de stapelaar herhalingscursus van ARBO centrum volgen. Na het slagen voor deze cursus wordt het stapelaar certificaat weer met 5 jaar verlengd. Schrijf je in!

Lees verder »

Terminaltrekker cursus

Een terminal trekker wordt gebruikt bij het vervoeren, opslaan en overslaan van goederen. Personen die tijdens hun dagelijkse werkzaamheden gebruikmaken van deze trekker zijn verplicht te beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om veilig met dit werktuig om te kunnen gaan. Volg de terminaltrekkers cursus van ARBO centrum en vergroot de veiligheid op de werkvloer.

Lees verder »

Transport en logistiek groepstraining

Op het gebied van transport en logistiek zijn er veel trainingen die medewerkers kunnen volgen. Dat is een logisch gevolg van het grote aantal verschillende voertuigen waarmee kan worden gewerkt. Elk voertuig vereist een eigen veiligheidscertificaat. Wij bieden de groepstraining transport en logistiek aan. Dat is een training voor meerdere medewerkers uit de organisatie, helemaal afgestemd op de behoeften vanuit het bedrijf. Bovendien kan deze training ook incompany gegeven worden.

Lees verder »

VCA Basis cursus

Tegenwoordig wordt het VCA diploma steeds vaker vereist. Bouwplaatsen kunnen je zelfs weigeren indien je niet in het bezit bent van het VCA diploma. Volg bij ARBO centrum een VCA basis cursus. Schrijf je direct in!

Lees verder »

VCA cursus in het Arabisch

Ben jij opzoek naar een Arabische VCA cursus? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen jou in het Arabisch je voor te bereiden op het VCA examen. Na onze cursusdag krijg je direct een VCA examen.

Lees verder »

VCA cursus in het Engels

Ben jij opzoek naar een Engelstalige VCA cursus? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen jou in het engels je voor te bereiden op het VCA examen. Na onze cursusdag krijg je direct een VCA examen in het Engels.

Lees verder »

VCA cursus in het Pools

Een Poolse VCA cursus. Die volg je natuurlijk bij ARBO centrum. Onze Pools sprekende instructeur helpt jou graag je VCA examen te halen. Ook voor jouw Poolse collega’s en/of werknemers wordt verwacht dat zij een VCA certificaat op zak hebben. Schrijf je in!

Lees verder »

VCA cursus in het Spaans

Ben jij opzoek naar een Spaanstalige VCA cursus? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen jou in het Spaans je voor te bereiden op het VCA examen. Na onze cursusdag krijg je direct een VCA examen in het Spaans.

Lees verder »

VCA e-learning

Het is niet voor iedereen wenselijk of mogelijk om de cursus op locatie te volgen. Dan kan vanuit huis leren voor sommigen de beste optie zijn. Schaf hier de e-learning aan!

Lees verder »

VCA groepstraining

Is in de branche, waarin jouw organisatie actief is, VCA van toepassing? Dan zullen vrijwel alle medewerkers met de VCA in aanraking komen. Het hebben van een VCA basis diploma is dan, in veel gevallen, verplicht voor vrijwel iedereen die inhoudelijk uitvoerende werkzaamheden verricht. VCA VOL is bedoeld voor leidinggevenden en ZZP’ers.

Lees verder »

VCA los examen

Wil jij je VCA examen bij ARBO centrum halen zonder de cursus voorafgaand te volgen? Wij bieden je de mogelijkheid om je VCA diploma te behalen, door alleen een los examen bij ons af te leggen. Schrijf je direct in!

Lees verder »

VCA VOL cursus

Iedere leidinggevende of ZZP’er op een bouwlocatie, of andere risicovolle locatie, dient in het bezit te zijn van een VOL VCA diploma. Dit diploma kan behaald worden met een VCA VOL cursus bij ARBO centrum. Schrijf je direct in!

Lees verder »

Veilig aanslaan van lasten

Tijdens de cursus ‘Veilig aanslaan van lasten’ van ARBO centrum leer je veilig omgaan met het aanslaan en verplaatsen van last. Deze werkzaamheden brengen risico’s met zich mee. Het is dus zaak om hier goed mee om te kunnen gaan. Dus werk jij ergens waarbij je ook moet hijsen? Dan is deze cursus wat voor jou.

Lees verder »

Veilig hijsen en aanslaan van lasten groepstraining

ARBO centrum is specialist op het gebied van veiligheidsopleidingen. Cursisten kunnen zich bij ons inschrijven voor een training hijsen en aanslaan van lasten. De training wordt afgesloten met een examen. Wie slaagt voor het examen behaalt het certificaat en de officiële ARBO-pas, waarmee kan worden aangetoond dat je goed bent opgeleid om veilig te kunnen hijsen en lasten aan te slaan.

Lees verder »

Veilig werken langs de weg cursus + Code 95

Via ARBO centrum kun je 7 theorie uren nascholing behalen voor je code 95. Je kunt de cursus veilig werken langs de weg bij ons combineren met code 95. Voor het beroepsmatig besturen van een voertuig is code 95 verplicht. De aanduiding Code 95 (met einddatum) wordt achter de voertuigcategorie op het rijbewijs geplaatst.

Lees verder »

Veilig werken langs de weg cursus op zaterdag

Bij ARBO centrum staat veilig werken op nummer één. We vinden het dan ook erg belangrijk dat iedere medewerker de cursussen kan volgen die nodig zijn om veilig en verantwoord met voertuigen op de werkvloer om te kunnen gaan. Het volgen van een cursus kost echter tijd, en in de drukke doordeweekse planning is daar niet altijd tijd voor. Daarom is het bij ARBO centrum ook mogelijk om op zaterdag jouw gewenste cursus te volgen.

Lees verder »

Veilig werken langs de weg groepstraining

Veilig werken langs de weg met onze opleiding. Ben je wegenbouwer, asfalteur, kabellegger, wegenreiniger of werk je in een andere functie op of langs de weg? Dan ben je verplicht een opleiding veilig werken langs de weg te volgen. Een incompany of bij ons op locatie. Het komt veel voor dat bedrijven meerdere cursisten tegelijk voor een training opgeven. Het is dan mogelijk om gebruik te maken van de groepstraining op 1 van de locaties van ARBO centrum. Je kunt ook kiezen voor een incompany opleiding. Hierbij vind de training plaats bij de klant.

Lees verder »

Veilig werken langs de weg herhalingscursus

Veilig werken langs de weg dankzij onze opleiding. Ben je wegenbouwer, asfalteur, kabellegger, wegenreiniger of werk je in een andere functie op of langs de weg? Dan ben je verplicht een opleiding veilig werken langs de weg te volgen. Het werken op en langs wegen brengt namelijk risico’s met zich mee. Schrijf je in!

Lees verder »

Veilig werken met autolaadkraan

Voor veel werktuigen moet een opleiding worden gevolgd voordat de machine mag worden bediend. Zo ook bij een autolaadkraan. Dit hulpmiddel wordt vaak gebruikt om zand, stenen of ander grof afval te laden en te lossen. Door de enorme krachten die vrijkomen bij het gebruik van de machine is de bediening niet zonder gevaren. Om de veiligheid van jezelf en je omgeving te beschermen is het dan ook nodig een opleiding te volgen om een autolaadkraan te mogen bedienen.

Lees verder »

Veilig werken met de starre verreiker

Als werkgever wil je natuurlijk dat je medewerkers op een veilige en verantwoorde manier met de verreiker werken. Daar ben je als werkgever zelfs verantwoordelijk voor. Wist je dat je volgens de Arbowet moet kunnen aantonen dat je werknemers voldoende geschoold zijn? Schrijf ze in voor de basiscursus!

Lees verder »

Veilig werken met de starre verreiker groepstraining

Een Incompany of bij ons op locatie. Het komt veel voor dat bedrijven meerdere cursisten tegelijk voor een training opgeven. Het is dan mogelijk om gebruik te maken van de groepstraining op 1 van de locaties van ARBO centrum. Onze locaties zitten door heel Nederland. Je kunt ook kiezen voor een incompany opleiding, hierbij vindt de training plaats bij jullie op locatie. Onze instructeur komt dan jullie kant op!

Lees verder »

Veilig werken met de starre verreiker herhalingscursus

Indien je het certificaat van de starre verreiker al een keer hebt behaald, maar deze is verlopen, kun je de herhalingscursus bij ARBO centrum volgen. Het basiscertificaat verloopt na 5 jaar. Hierna kun je elke 5 jaar de herhalingscursus volgen om het certificaat te verlengen. Na het volgen van de herhalingscursus wordt het verreiker certificaat weer verlengd met 5 jaar.

Lees verder »

VIL VCU cursus

Ben je intercedent of leidinggevende van een uitzendbureau? Kies dan voor de VIL-VCU cursus. Deze VCA cursus is volledig gericht op deze functies. Met dit certificaat laat je zien dat je weet welke veiligheidseisen worden gesteld aan personeel bij VCA-gecertificeerde bedrijven. Schrijf je in!

Lees verder »

Zijlader cursus

Veilig werken staat bij ARBO centrum op nummer één. We vinden het belangrijk dat iedereen die in zijn of haar dagelijkse werkzaamheden met een werktuig werkt, de risico’s en gevaren kent en weet hoe deze kunnen worden beperkt. Ook een zijlader, een heftruck die wordt gebruikt om lasten in de lengterichting te verplaatsen, brengt gevaren met zich mee. Tijdens de eendaagse cursus van ARBO centrum leer je van onze gecertificeerde instructuers alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om veilig met de zijlader te kunnen werken.

Lees verder »

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.