ARBO pas

Ontvang snel en efficiënt toegang tot jouw werkplek met het ARBO pasje van ARBO centrum, nu verkrijgbaar voor slechts €10,- excl. BTW. Of je nu de voorkeur geeft aan digitale certificaten of liever een tastbaar bewijs hebt van jouw bekwaamheid in veiligheid en gezondheid op de werkplek, wij bieden de oplossing. Bestel direct voor snelle levering en benadruk jouw professionele erkenning met dit handige pasje.

ARBO pas

Omdat ARBO centrum steeds meer wil verduurzamen, verstrekken wij de certificaten en passen inmiddels allemaal standaard digitaal. Uiteraard kan het zo zijn dat je toch liever de fysieke ARBO pas ontvangt. Hier zitten namelijk ook voordelen aan.

Voordelen fysieke ARBO pas

Je kunt hiermee bijvoorbeeld te allen tijde bewijzen dat je gecertificeerd bent.

 

Het pasje dient als tastbaar bewijs van jouw bekwaamheid en professionele erkenning op het gebied van veiligheid en gezondheid op de werkplek. Heb jij jouw smartphone niet altijd bij de hand, maar je portemonnee wel? Ook dan is het voor jou een goed alternatief om de ARBO pas fysiek aan te vragen.

 

Het aanvragen van de pas kost €10,- per stuk. Je kunt eenvoudig een nieuwe bij ons aanvragen, mits je de veiligheidsopleiding daadwerkelijk bij ARBO centrum hebt gevolgd. Heb je het certificaat niet bij ons gehaald? Dan kunnen wij je helaas niet verder helpen hierbij.

 

Het aanvragen van een ARBO pas kan via onderstaande button.

ARBO pas

10,- excl. btw
Heb je een vraag?

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.