Sponsoring
& certificeringen

Naast veiligheidsopleidingen & veiligheidsartikelen houdt ARBO centrum zich ook bezig met sponsoring. ARBO centrum werkt samen met een geselecteerd aantal partners. Daarnaast zijn wij ook bij meerdere partijen gecertificeerd. Meer hierover lees je op deze pagina.

Sponsorprojecten waar wij trots op zijn!

Creative minds

Jonge creatieve studenten in de spotlight zetten. Dit vinden wij erg belangrijk. Dat de volledige opbrengst naar Stichting Jarige Job is voor ons ook erg belangrijk. Wij helpen Creative Minds graag!

Heel Nederland werkt

Heel Nederland Werkt helpt mensen aan een nieuwe baan. Dit doen ze door partners in diverse sectoren te vinden. Ben jij werkeloos, en zoek jij een nieuwe baan? Bekijk dan hun website!

Alpe d'HuZes

De Alpe d’HuZes… wie kent dit goede doel niet! Elk jaar beklimmen duizenden mensen de berg Alpe d’Huez. Wij helpen veel topvrijwilligers door hen gratis hesjes te leveren! Ook jouw steentje bijdragen?

Heideweek Ede 2022

Dit jaar sponsort ARBO centrum de Heideweek! Dit staat bekend als 1 van de leukste weken van Ede en omstreken. Ben jij benieuwd naar het programma? Neem dan een kijkje op de website!

Hebben wij ook die sponsorklik?

Heeft u een mooi sponsorproject voor je bedrijf of instelling en denk je dat wij geïnteresseerd kunnen zijn? Neem dan contact met ons op of bel naar +31 (0)88 – 123 0 888 en dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen doen.

Sponsorverzoek?

Wil jij ook gesponsord worden? Heb jij een mooie stichting of een goed doel?

Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

 

Laten we er samen iets moois van maken!

Partners & certificeringen