Winnaar van de FD Gazellen Awards 2021!

ARBO centrum is voor het tweede jaar op rij een FD Gazelle Award gewonnen. De FD Gazellen Awards is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de snelst groeiende jonge ondernemingen van Nederland. Om alleen al voor een nominatie in aanmerking te komen, moet worden voldaan aan zeer strenge eisen. Deze prijs maakt ons dus enorm trots! 

De FD Gazellen Awards 2021

De FD Gazellen Awards 2021 worden dus jaarlijks uitgereikt door het Financieele Dagblad en gelden wellicht wel als de belangrijkste prijs op het gebied van groei. Om in aanmerking te komen voor een nominatie, moeten bedrijven aan de strenge eisen van de FD Gazellen Awards voldoen. De nominatie van ARBO centrum voor de prestigieuze FD Gazellen Awards 2021 vormt de kroon op een erg succesvol jaar. 

FDGazelle nominatie

Niet zonder jullie

Dat we hiervoor genomineerd zijn is natuurlijk super. Maar laten we voorop stellen dat dit zonder jullie, onze klanten, absoluut niet gelukt was! We kunnen wel stellen dat we deze award samen gewonnen hebben!

We willen jullie bedanken!

Dat we bij ARBO centrum wéér zo’n succesvol jaar hebben gedraaid is super. Maar zoals al benoemd, was dit zonder onze klanten niet mogelijk!

 

Daarom namens iedereen binnen ARBO centrum:  ONTZETTEND BEDANKT!

Meer lezen?

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.