Grondverzet laadschop

Wil je veilig en verantwoord werken met de laadschop? Volg dan een eendaagse cursus bij ARBO centrum. De cursus laadschop is geschikt voor beginners en gevorderden; je kunt aan de cursus deelnemen als je je certificaat nog moet halen, maar ook als je al enige ervaring hebt met het werken met de laadschop.

Grondverzet laadschop

Laadschop cursus + (digitale) ARBO-pas

De cursus voor de laadschop bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Beide onderdelen worden afgesloten met een examen. Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je je laadschop certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig. De cursus duurt één dag(deel), afhankelijk van de grootte van de groep en de ervaring van de deelnemers.

De vestigingen van ARBO centrum bevinden zich door het hele land. Hierdoor is er altijd wel een trainingslocatie bij jou in de buurt. Het is ook mogelijk een incompany training te volgen, waarbij onze instructeurs bij jou langskomen op locatie om de cursus te geven. Wil je weten of jouw bedrijfslocatie voldoet aan de voorwaarden om een incompany training te organiseren? Neem dan contact met ons op en informeer naar de voorwaarden.

Grondverzet laadschop

Prijs op aanvraag

Heb je een vraag?

Vragen over een laadschop incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Waarom de grondverzet laadschop cursus bij ARBO centrum volgen?