Elektrotruck cursus

Een elektrotruck is een veelzijdig voertuig, die onder andere kan worden gebruikt op bedrijfsterreinen, in binnensteden en op recreatieparken. Een elektrotruck is verkrijgbaar in verschillende lengten en daardoor aan te passen op uw specifieke behoefte. Voor alle bestuurders van een elektrotruck geldt dat zij moeten beschikken over de kennis en vaardigheden die nodig zijn om het voertuig veilig te kunnen besturen. Volg daarvoor de elektrotruck cursus bij ARBO centrum.

Elektrotruck cursus

Elektrotruck cursus + ARBO-pas

De eendaagse cursus voor de elektrotruck bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Beide onderdelen worden afgesloten met een examen. Rond je de examens succesvol af? Dan ontvang je je certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig en voldoet aan de Arbo wetgeving.

De trainingslocaties van ARBO centrum bevinden zich door het hele land. Zo vind je altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Volg je liever een incompany training, bijvoorbeeld met het gehele team, op jouw eigen bedrijfslocatie? Neem dan contact met ons op en informeer naar de voorwaarden.

Elektrotruck cursus

795,- vanaf prijs

Laatste inschrijving was vandaag om 09:47 voor de cursus BHV basiscursus vanuit Sprundel.

Heb je een vraag?

Vragen over een elektrotruck groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Waarom de elektrotruck cursus bij ARBO centrum volgen?

Veelgestelde vragen

Accordion Content

Je wilt natuurlijk slagen voor je cursus en een goede voorbereiding treffen.
Bij ARBO centrum is het lesmateriaal van de cursus zo ontwikkeld dat je niet persé voorbereiding nodig hebt, ongeacht ervaring of geen ervaring.

Accordion Content

Er wordt van werkgevers vereist dat ze kunnen aantonen dat hun personeel kundig is en voldoende instructie hebben gehad. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan moet een bedrijf kunnen aantonen aan de arbeidsinspectie en verzekering dat de werknemer een gedegen instructie heeft gehad. Dat kan d.m.v. een certificaat. Het is dus voor een werkgever van belang om zijn werknemers deel te laten nemen aan een cursus.

Accordion Content