Elektrotruck cursus

Een elektrotruck is een veelzijdig voertuig, die onder andere kan worden gebruikt op bedrijfsterreinen, in binnensteden en op recreatieparken. Een elektrotruck is verkrijgbaar in verschillende lengten en daardoor aan te passen op uw specifieke behoefte. Voor alle bestuurders van een elektrotruck geldt dat zij moeten beschikken over de kennis en vaardigheden die nodig zijn om het voertuig veilig te kunnen besturen. Volg daarvoor de elektrotruck cursus bij ARBO centrum.

Elektrotruck cursus

De eendaagse cursus voor de elektrotruck bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Beide onderdelen worden afgesloten met een examen. Rond je de examens succesvol af? Dan ontvang je je certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig en voldoet aan de Arbo wetgeving.

De trainingslocaties van ARBO centrum bevinden zich door het hele land. Zo vind je altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Volg je liever een incompany training, bijvoorbeeld met het gehele team, op jouw eigen bedrijfslocatie? Neem dan contact met ons op en informeer naar de voorwaarden.

transport en logistiek cursus

Elektrotruck cursus

Prijs op aanvraag

Op zaterdagen rekenen wij een toeslag van €50,- 

Heb je een vraag?

Vragen over een elektrotruck incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Waarom de elektrotruck cursus bij ARBO centrum volgen?

Veelgestelde vragen

Inhoud accordeon

Je wilt natuurlijk slagen voor je cursus en een goede voorbereiding treffen.
Bij ARBO centrum is het lesmateriaal van de cursus zo ontwikkeld dat je niet persé voorbereiding nodig hebt, ongeacht ervaring of geen ervaring.

Inhoud accordeon

Er wordt van werkgevers vereist dat ze kunnen aantonen dat hun personeel kundig is en voldoende instructie hebben gehad. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan moet een bedrijf kunnen aantonen aan de arbeidsinspectie en verzekering dat de werknemer een gedegen instructie heeft gehad. Dat kan d.m.v. een certificaat. Het is dus voor een werkgever van belang om zijn werknemers deel te laten nemen aan een cursus.

Inhoud accordeon

Nee, dit is zowel theorie als praktijk. Goed, dat je voor het eerst leest dat een transport en logistiek cursus niet alleen maar praktijk is, kan een beetje een teleurstelling zijn. We snappen dat het praktijkgedeelte toch het gedeelte is waar je het meeste naar uitkijkt. Helaas zou alleen praktijk gewoon niet werken. Om veilig en capabel jouw bedrijfsvoertuig in de praktijk te kunnen besturen, moet je natuurlijk bepaalde theoretische kennis hebben. Dit is verplicht, want in het officiële examen dat direct na de cursus volgt, worden theorie en praktijk getoetst.

Lees meer