Volg een officieel erkende elektrotruck cursus bij ARBO centrum

Een elektrotruck is een veelzijdig voertuig, die onder andere kan worden gebruikt op bedrijfsterreinen, in binnensteden en op recreatieparken. Een elektrotruck is verkrijgbaar in verschillende lengten en daardoor aan te passen op uw specifieke behoefte. Voor alle bestuurders van een elektrotruck geldt dat zij moeten beschikken over de kennis en vaardigheden die nodig zijn om het voertuig veilig te kunnen besturen. Volg daarvoor de elektrotruck cursus bij ARBO centrum.

 

Theorie en praktijk tijdens de elektrotruck cursus

De eendaagse cursus voor de elektrotruck bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Beide onderdelen worden afgesloten met een examen. Rond je de examens succesvol af? Dan ontvang je je certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig en voldoet aan de Arbo wetgeving.

 

Volg de cursus op een locatie naar keuze

Deze training is op dit moment alleen te volgen op aanvraag is groepsverband.

 

De trainingslocaties van ARBO centrum bevinden zich door het hele land. Zo vind je altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Volg je liever een incompany training, bijvoorbeeld met het gehele team, op jouw eigen bedrijfslocatie? Neem dan contact met ons op en informeer naar de voorwaarden.

 

Contact opnemen met ARBO centrum

Wil je meer weten over de elektrotruck cursus van ARBO centrum of ben je benieuwd naar de andere cursussen in ons aanbod? Onze medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van passend advies over onze cursussen.

795,-excl. btw

Laatste inschrijving was vandaag om 14:14 voor de cursus Cursus VCA VOL incl. examen vanuit Almere.

Heb je een vraag?

Toch liever een groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Accordion Content

Er wordt van werkgevers vereist dat ze kunnen aantonen dat hun personeel kundig is en voldoende instructie hebben gehad. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan moet een bedrijf kunnen aantonen aan de arbeidsinspectie en verzekering dat de werknemer een gedegen instructie heeft gehad. Dat kan d.m.v. een certificaat. Het is dus voor een werkgever van belang om zijn werknemers deel te laten nemen aan een cursus.

Lees meer

Accordion Content

De basiscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 15.30.

De herhalingscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 12.00.

BHV: van 08.30 – 15.30

VCA cursus zonder examen: van 08.00 tot 16.00

VCA cursus inclusief examen: van 8.00 tot 17.30

Lees meer