Reachtruck groepstraining

Je kunt de reachtruckcursus van ARBO centrum volgen op een van onze vele vestingen door heel Nederland, maar het is ook mogelijk de cursus met een groep op jouw eigen locatie te volgen, dit noemen we een incompany training. Dit is mogelijk als je zelf beschikt over een theorie- en een praktijkruimte. In dat geval komen onze instructeurs bij jou langs op locatie om de reachtruck groepstraining te geven. 

Reachtruck groepstraining

Cursus specifiek met jullie groep

Ben je geïnteresseerd in een incompany training? Dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden voor een reachtruck cursus op maat bij jou op locatie.

Aan een incompany training kunnen maximaal 8 personen deelnemen bij 1 instructeur op een gehele cursusdag. Wil je op één dag meer personen aan de cursus laten deelnemen? Dan wordt de training gegeven door meerdere instructeurs. Ook is het eventueel mogelijk om de cursus met een kleinere groep in een halve dag te volgen. 

Als je gebruikt wilt maken van een incompany cursus is het van belang dat je zelf voor een machine zorgt. Indien er op jouw locatie geen machine aanwezig is, kun je via ARBO centrum een machine huren voor de gewenste cursusdag. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Reachtruck groepstraining

Prijs op aanvraag

Laatste inschrijving was vandaag om 09:51 voor de cursus VCA Basis e-learning incl. examen vanuit Oosterhout NB.

Heb je een vraag?

Vragen over de reachtruck incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.