Reachtruck groepstraining

Je kunt de reachtruckcursus van ARBO centrum volgen op een van onze vele vestingen in Nederland. Maar het is ook mogelijk de cursus met een groep op jouw eigen locatie te volgen, een zogeheten incompany training. Dit is mogelijk als je zelf beschikt over een theorie- en een praktijkruimte. In dat geval komen onze instructeurs bij jou langs op locatie om de reachtruck cursus te geven. 

Reachtruck groepstraining

Cursus specifiek met jullie groep

Bent u geinteresseerd in een incompany training? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor een reachtruck cursus op maat bij jou op locatie.

 

Aan een incompany training kunnen maximaal 8 personen deelnemen bij 1 examinator op een gehele cursusdag. Wil je op één dag meer personen aan de cursus laten deelnemen? Dan wordt de training gegeven door meerdere instructeurs.

Als je gebruikt wilt maken van een incompany cursus is het van belang dat je zelf voor een machine zorgt. Indien er op jouw locatie geen machine aanwezig is, kun je via ARBO centrum een machine huren voor de gewenste cursusdag. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Heftruck basiscursus

795,- vanaf prijs

Laatste inschrijving was vandaag om 14:37 voor de cursus Cursus VCA VOL incl. examen vanuit Rotterdam.

Heb je een vraag?

Vragen over de reachtruck groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Waarom de reachtruck groepstraining bij ARBO centrum volgen?

Veelgestelde vragen

Accordion Content

Er wordt van werkgevers vereist dat ze kunnen aantonen dat hun personeel kundig is en voldoende instructie hebben gehad. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan moet een bedrijf kunnen aantonen aan de arbeidsinspectie en verzekering dat de werknemer een gedegen instructie heeft gehad. Dat kan d.m.v. een certificaat. Het is dus voor een werkgever van belang om zijn werknemers deel te laten nemen aan een cursus.

Lees meer

Accordion Content

De basiscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 15.30.

De herhalingscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 12.00.

BHV: van 08.30 – 15.30

VCA cursus zonder examen: van 08.00 tot 16.00

VCA cursus inclusief examen: van 8.00 tot 17.30

Lees meer

Accordion Content

Voor de verschillende werktuigen gelden verschillende leeftijden. Hieronder een kort overzicht:

Minimale leeftijd om een heftruck, reachtruck, stapelaar, en EPT te besturen
Vanaf 16 jaar – certificaat, rijden onder structureel toezicht.
Vanaf 18 jaar – certificaat, zelfstandig werken

Minimale leeftijd om een hoogwerker te besturen
Vanaf 18 jaar

Voor alle werktuigen geldt dat de medewerker gedegen instructie gehad moet hebben, dit moet aantoonbaar zijn. Bijvoorbeeld met één van onze certificaten.

Minimum leeftijd VCA diploma
Met dit certificaat kunnen aannemers aantonen dat zij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. VCA maakt de aannemers bewust van de veiligheid op de werkvloer. Je mag officieel werken vanaf je 14e , dus hanteert ARBO centrum voor de deelname aan een VCA cursus of examen, een minimale leeftijd van 14 jaar.

Minimum leeftijd BHV certificaat
De minimale leeftijd voor het volgen van een BHV basiscursus of BHV herhalingscursus is 16 jaar. Een BHV-diploma is bij ons 1 jaar geldig.

Lees meer