Transport en logistiek groepstraining

Op het gebied van transport en logistiek zijn er veel trainingen die medewerkers kunnen volgen. Dat is een logisch gevolg van het grote aantal verschillende voertuigen waarmee kan worden gewerkt. Elk voertuig vereist een eigen veiligheidscertificaat. Als specialist op het gebied van veiligheidsopleidingen kan ARBO centrum zorgen voor alle benodigde opleidingen op dit gebied. Wij bieden de groepstraining transport en logistiek aan. Dat is een training voor meerdere medewerkers uit de organisatie, helemaal afgestemd op de behoeften vanuit het bedrijf. Bovendien kan deze training ook incompany gegeven worden.

Transport en logistiek groepstraining

Cursus specifiek met jullie groep

Het volgen van een groepstraining transport en logistiek van ARBO centrum biedt je een aantal belangrijke voordelen. Wanneer er vanuit de organisatie veel animo is voor het volgen van een training, kunnen alle medewerkers dezelfde training op hetzelfde moment volgen. Een groepstraining transport en logistiek is dus de ideale manier om in één keer meerdere of zelfs veel medewerkers goed op te leiden.

 

Wanneer er veel cursisten zijn, kunnen die bij een reguliere training vaak niet tegelijk terecht. Dit betekent dat er meerdere data gepland moeten worden om alle cursisten de training te laten volgen. Bij een groepstraining is dit geen probleem. De organisatie heeft slechts één moment nodig om alle medewerkers de training te laten volgen. Bovendien duurt een groepstraining transport en logistiek bij ARBO centrum in principe slechts een dag, waardoor niet-beschikbaarheid van medewerkers wordt beperkt.

 

Daar bovenop is ARBO centrum zeer flexibel. Om de organisatie te ontlasten kunnen wij de training in overleg inplannen op een moment dat het beste uitkomt. Is dit in het weekend, ‘s avonds of juist ‘s ochtends vroeg? Dat is geen probleem.

 

Door een groepstraining te volgen weet je zeker dat alle medewerkers op dezelfde kwalitatieve manier worden opgeleid.

Transport en logistiek groepstraining

Prijs op aanvraag

Laatste inschrijving was vandaag om 09:51 voor de cursus VCA Basis e-learning incl. examen vanuit Oosterhout NB.

Heb je een vraag?

Vragen over de transport en logistiek incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Op locatie of incompany

ARBO centrum beschikt over tientallen cursuslocaties door heel het land. Er is dus bijna altijd wel een locatie in de buurt waar de training verzorgd kan worden. De groepstraining transport en logistiek kan echter ook incompany gegeven worden. Dat biedt nog eens extra voordelen.

 

Het grootste voordeel van de incompany training transport en logistiek is dat er gewerkt kan worden met de eigen voertuigen en middelen. Dit is extra fijn voor de medewerkers: zij leren de kennis direct toepassen op de voertuigen waarmee zij (gaan) werken.

 

Ook logistiek gezien is een incompany training handig. In plaats van af te reizen naar een cursuslocatie, kunnen medewerkers gewoon naar het werk komen om daar de cursus te volgen.

 

ARBO centrum werkt met zeer ervaren en kundige docenten. Zij zullen altijd zorgen voor een interessante cursus waar alle benodigde kennis perfect wordt overgebracht. Wordt de cursus in company gegeven, dan is dit nog eenvoudiger. Er zal dan namelijk worden gewerkt met praktijkvoorbeelden uit de eigen organisatie, waardoor de cursus nog relevanter en interessanter wordt.

De diverse mogelijkheden

De groepstraining transport en logistiek kan uit diverse onderdelen bestaan. Voor deze sector bieden wij trainingen voor de zijlader, elektrotruck, orderpicktruck, containertruck en terminaltrekker. De training kan naar behoefte worden samengesteld. Dit betekent dat de cursisten alle trainingen kunnen volgen, of één of enkele. Ook kunnen er diverse groepen worden samengesteld die elk hun eigen trainingen volgen. Alles wordt op maat aangeboden. Worden er meerdere trainingen gegeven, dan zijn er ook meerdere dagen nodig. Planning gebeurt ook dan natuurlijk altijd in overleg.

 

Elke cursus wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Kandidaten die slagen voor het examen, krijgen hun officiële certificaat en Arbopas.

Waarom een groepstraining bij ARBO centrum volgen?

Altijd een vestiging in de buurt

Met vestigingen door het hele land is ARBO centrum altijd goed bereikbaar!

Alkmaar
AlkmaarMeer informatie
Lees verder
Otterkoog 93 d
1822BX Alkmaar
Amsterdam
AmsterdamMeer informatie
Lees verder
Nieuwe Hemweg 24
1013 CX Amsterdam
Breda
BredaMeer informatie
Lees verder
Koperstraat 4
4823 AG Breda
Gorinchem
GorinchemMeer informatie
Lees verder
Papland 13-K
4206 CK Gorinchem
Groningen
GroningenMeer informatie
Lees verder
Sportlaan 2
9791 LX Ten Boer
Hengelo
HengeloMeer informatie
Lees verder
Aquamarijnstraat 143
7554 NP Hengelo
Lelystad
LelystadMeer informatie
Lees verder
Koperstraat 3A
8211 AK Lelystad
Maastricht
MaastrichtMeer informatie
Lees verder
Malbergsingel 62
6218 AV Maastricht
Nijkerk
NijkerkMeer informatie
Lees verder
Stationsweg 22
3862 CG Nijkerk
Nijmegen (VCA)
Nijmegen (VCA)Meer informatie
Lees verder
Kamerlingh Onnesstraat 6b
6603 AZ Wijchen
Venray
VenrayMeer informatie
Lees verder
Macroweg 22
5804 CL Venray
Waddinxveen
WaddinxveenMeer informatie
Lees verder
Nijverheidsweg 2
2742 RG Waddinxveen
Wolvega
WolvegaMeer informatie
Lees verder
Frisaxstraat 3
8471 ZW Wolvega
Zoetermeer
ZoetermeerMeer informatie
Lees verder
Aluminiumstraat 47
2718 RB Zoetermeer
Zwolle
ZwolleMeer informatie
Lees verder
Baileystraat 2-D
8013 RV Zwolle
Previous
Next

Veelgestelde vragen

Inhoud accordeon

Je wilt natuurlijk slagen voor je cursus en een goede voorbereiding treffen.
Bij ARBO centrum is het lesmateriaal van de cursus zo ontwikkeld dat je niet persé voorbereiding nodig hebt, ongeacht ervaring of geen ervaring.

Inhoud accordeon

Er wordt van werkgevers vereist dat ze kunnen aantonen dat hun personeel kundig is en voldoende instructie hebben gehad. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan moet een bedrijf kunnen aantonen aan de arbeidsinspectie en verzekering dat de werknemer een gedegen instructie heeft gehad. Dat kan d.m.v. een certificaat. Het is dus voor een werkgever van belang om zijn werknemers deel te laten nemen aan een cursus.

Inhoud accordeon

Nee, dit is zowel theorie als praktijk. Goed, dat je voor het eerst leest dat een transport en logistiek cursus niet alleen maar praktijk is, kan een beetje een teleurstelling zijn. We snappen dat het praktijkgedeelte toch het gedeelte is waar je het meeste naar uitkijkt. Helaas zou alleen praktijk gewoon niet werken. Om veilig en capabel jouw bedrijfsvoertuig in de praktijk te kunnen besturen, moet je natuurlijk bepaalde theoretische kennis hebben. Dit is verplicht, want in het officiële examen dat direct na de cursus volgt, worden theorie en praktijk getoetst.

Lees meer