Transport en logistiek groepstraining

Op het gebied van transport en logistiek zijn er veel trainingen die medewerkers kunnen volgen. Dat is een logisch gevolg van het grote aantal verschillende voertuigen waarmee kan worden gewerkt. Elk voertuig vereist een eigen veiligheidscertificaat. Als specialist op het gebied van veiligheidsopleidingen kan ARBO centrum zorgen voor alle benodigde opleidingen op dit gebied. Wij bieden de groepstraining transport en logistiek aan. Dat is een training voor meerdere medewerkers uit de organisatie, helemaal afgestemd op de behoeften vanuit het bedrijf. Bovendien kan deze training ook incompany gegeven worden.

Transport en logistiek groepstraining

Cursus specifiek met jullie groep

Het volgen van een groepstraining transport en logistiek van ARBO centrum biedt je een aantal belangrijke voordelen. Wanneer er vanuit de organisatie veel animo is voor het volgen van een training, kunnen alle medewerkers dezelfde training op hetzelfde moment volgen. Een groepstraining transport en logistiek is dus de ideale manier om in één keer meerdere of zelfs veel medewerkers goed op te leiden.

 

Wanneer er veel cursisten zijn, kunnen die bij een reguliere training vaak niet tegelijk terecht. Dit betekent dat er meerdere data gepland moeten worden om alle cursisten de training te laten volgen. Bij een groepstraining is dit geen probleem. De organisatie heeft slechts één moment nodig om alle medewerkers de training te laten volgen. Bovendien duurt een groepstraining transport en logistiek bij ARBO centrum in principe slechts een dag, waardoor niet-beschikbaarheid van medewerkers wordt beperkt.

 

Daar bovenop is ARBO centrum zeer flexibel. Om de organisatie te ontlasten kunnen wij de training in overleg inplannen op een moment dat het beste uitkomt. Is dit in het weekend, ‘s avonds of juist ‘s ochtends vroeg? Dat is geen probleem.

 

Door een groepstraining te volgen weet je zeker dat alle medewerkers op dezelfde kwalitatieve manier worden opgeleid.

Transport en logistiek groepstraining

Prijs op aanvraag

Laatste inschrijving was vandaag om 09:51 voor de cursus VCA Basis e-learning incl. examen vanuit Oosterhout NB.

Heb je een vraag?

Vragen over de transport en logistiek incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Op locatie of incompany

ARBO centrum beschikt over tientallen cursuslocaties door heel het land. Er is dus bijna altijd wel een locatie in de buurt waar de training verzorgd kan worden. De groepstraining transport en logistiek kan echter ook incompany gegeven worden. Dat biedt nog eens extra voordelen.

 

Het grootste voordeel van de incompany training transport en logistiek is dat er gewerkt kan worden met de eigen voertuigen en middelen. Dit is extra fijn voor de medewerkers: zij leren de kennis direct toepassen op de voertuigen waarmee zij (gaan) werken.

 

Ook logistiek gezien is een incompany training handig. In plaats van af te reizen naar een cursuslocatie, kunnen medewerkers gewoon naar het werk komen om daar de cursus te volgen.

 

ARBO centrum werkt met zeer ervaren en kundige docenten. Zij zullen altijd zorgen voor een interessante cursus waar alle benodigde kennis perfect wordt overgebracht. Wordt de cursus in company gegeven, dan is dit nog eenvoudiger. Er zal dan namelijk worden gewerkt met praktijkvoorbeelden uit de eigen organisatie, waardoor de cursus nog relevanter en interessanter wordt.

De diverse mogelijkheden

De groepstraining transport en logistiek kan uit diverse onderdelen bestaan. Voor deze sector bieden wij trainingen voor de zijlader, elektrotruck, orderpicktruck, containertruck en terminaltrekker. De training kan naar behoefte worden samengesteld. Dit betekent dat de cursisten alle trainingen kunnen volgen, of één of enkele. Ook kunnen er diverse groepen worden samengesteld die elk hun eigen trainingen volgen. Alles wordt op maat aangeboden. Worden er meerdere trainingen gegeven, dan zijn er ook meerdere dagen nodig. Planning gebeurt ook dan natuurlijk altijd in overleg.

 

Elke cursus wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Kandidaten die slagen voor het examen, krijgen hun officiële certificaat en Arbopas.

Waarom een groepstraining bij ARBO centrum volgen?