Veilig werken langs de weg code 95

Voor het beroepsmatig besturen van een voertuig waarvoor rijbewijs C1(E), C(E), D1(E) of D(E) noodzakelijk is, is Code 95 verplicht. De aanduiding Code 95 (met einddatum) wordt achter de voertuigcategorie op het rijbewijs geplaatst. Met de Code 95 toon je aan dat je vakbekwaam bent voor het besturen van dit voertuig. Code 95 is vijf jaar geldig.

Veilig werken langs de weg code 95

Inclusief examen en code 95 registratie

Code 95 vraagt elke vijf jaar om nascholing van minimaal 35 uur. Alleen dan kun je beroepschauffeur blijven. Veel chauffeurs krijgen te maken met werken langs de weg. Bij ARBO centrum kun je de nascholingscursus Code 95 volgen. In een groepje van maximaal 4 personen worden de cursisten bijgeschoold voor het ‘veilig werken langs de weg’.

Naast de nascholing Code 95 veilig werken langs de weg cursus zijn ook andere cursussen van nascholing mogelijk, waaronder een VCA cursusheftruckcursus en reachtruckcursus. Deze cursussen zijn erkend door het CBR en zijn CCV gecertificeerd. Onze vestigingen bevinden zich op meerdere locaties door heel Nederland. Zo vind je altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Code 95 behouden? Schrijf je dan vandaag nog in voor een cursus Code 95 veilig werken langs de weg!

Veilig werken langs de weg code 95

245,- vanaf prijs

Laatste inschrijving was vandaag om 20:59 voor de cursus Cursus VCA VOL incl. examen vanuit Arnhem.

Heb je een vraag?

Vragen over een groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Waarom veilig werken langs de weg bij ARBO centrum volgen?

Veelgestelde vragen

Accordion Content

Er wordt van werkgevers vereist dat ze kunnen aantonen dat hun personeel kundig is en voldoende instructie hebben gehad. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan moet een bedrijf kunnen aantonen aan de arbeidsinspectie en verzekering dat de werknemer een gedegen instructie heeft gehad. Dat kan d.m.v. een certificaat. Het is dus voor een werkgever van belang om zijn werknemers deel te laten nemen aan een cursus.

Lees meer

Accordion Content

De basiscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 15.30.

De herhalingscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 12.00.

BHV: van 08.30 – 15.30

VCA cursus zonder examen: van 08.00 tot 16.00

VCA cursus inclusief examen: van 8.00 tot 17.30

Lees meer