BHV groepstraining

Als werkgever ben je verplicht bedrijfshulpverlening te organiseren, zodat werknemers in geval van gevaarlijke situaties goed zijn voorbereid. Je kunt de BHV cursussen van ARBO centrum volgen op een van onze 30 trainingslocaties door Nederland, maar het is ook mogelijk om een incompany cursus te volgen. In dat geval komen onze gecertificeerde instructeurs bij jullie langs op locatie om een groepstraining te geven aan het hele team.

BHV groepstraining

Cursus specifiek met jullie groep

Voor het volgen van een incompany training dient de bedrijfslocatie te voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo is het belangrijk dat je beschikt over een theorie- en een praktijkruimte. Onze BHV cursus betreft namelijk met name praktijk. Wil je meer weten over de voorwaarden voor een incompany BHV cursus via ARBO centrum? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Aan een incompany training kunnen maximaal 15 personen deelnemen bij 1 instructeur op een gehele cursusdag. Wil je op één dag meer personen aan de cursus laten deelnemen? Dan wordt de training gegeven door meerdere instructeurs van ARBO centrum. Zo makkelijk kan het zijn! 

Wij maken altijd gebruik van fluorvrij blusschuim tijdens onze BHV cursussen. Dit is biologisch afbreekbaar en dus niet schadelijk voor het milieu. Iets wat er erg belangrijk vinden. Heb je vragen over de BHV groepstraining van ARBO centrum of wil je meer weten over een van onze andere (groeps) cursussen? Neem contact met ons op via e-mail of telefoon.

Kosten BHV incompany

Hoe lang mag een bhv verlopen zijn

Ben je benieuwd naar de kosten van een BHV groepstraining op locatie? Vraag gerust een offerte aan!

BHV groepstraining

Prijs op aanvraag

Laatste inschrijving was vandaag om 09:51 voor de cursus VCA Basis e-learning incl. examen vanuit Oosterhout NB.

Heb je een vraag?

Vragen over een BHV incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Waarom een BHV groepstraining bij ARBO centrum volgen?