EPT groepstraining

De trainingslocaties van ARBO centrum vind je door heel Nederland. Je vindt altijd wel een vestiging bij jou in de buurt waar je een eendaagse cursus naar keuze kunt volgen. Het is echter ook mogelijk een incompany training te volgen, waarbij onze gecertificeerde instructeurs bij jou op locatie langskomen. Zeker als je met je hele team een groepstraining wilt volgen, is een incompany training een goede keuze.

EPT groepstraining

EPT cursus volgen met een groep

Bij een incompany training komen onze instructeurs zoals gezegd bij jou langs op locatie om de EPT cursus of een andere training te geven. Het is alleen mogelijk een incompany training te volgen wanneer jouw locatie beschikt over een theorie- en een praktijkruimte. Informeer naar de voorwaarden om een incompany EPT cursus te volgen op jouw eigen bedrijfslocatie.

Het maximaal aantal deelnemers aan een groepstraining is 12 personen op 1 examinator. Wil je met meer personen deelnemen aan de EPT groepstraining? Dan wordt de training gegeven voor meerdere instructeurs. Tijdens de groepstraining kunnen de instructeurs bovendien inzoomen op bedrijfsspecifieke situaties die normaal gesproken niet worden behandeld tijdens de EPT cursus.

EPT groepstraining

Prijs op aanvraag

Laatste inschrijving was vandaag om 09:51 voor de cursus VCA Basis e-learning incl. examen vanuit Oosterhout NB.

Heb je een vraag?

Vragen over de EPT incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Waarom de EPT groepstraining bij ARBO centrum volgen?