De trainingslocaties van ARBO centrum vind je door heel Nederland. Je vindt altijd wel een vestiging bij jou in de buurt waar je een eendaagse cursus naar keuze kunt volgen. Het is echter ook mogelijk een incompany training te volgen, waarbij onze gecertificeerde instructeurs bij jou op locatie langskomen. Zeker als je met je hele team een groepstraining wilt volgen, is een incompany training een goede keuze.

Waarom de EPT groepstraining bij ARBO centrum?

EPT cursus volgen op jouw eigen locatie

Bij een incompany training komen onze instructeurs zoals gezegd bij jou langs op locatie om de EPT cursus of een andere training te geven. Het is alleen mogelijk een incompany training te volgen wanneer jouw locatie beschikt over een theorie- en een praktijkruimte. Informeer naar de voorwaarden om een incompany EPT cursus te volgen op jouw eigen bedrijfslocatie.

 

Het maximaal aantal deelnemers aan een groepstraining is 12 personen op 1 examinator. Wil je met meer personen deelnemen aan de EPT groepstraining? Dan wordt de training gegeven voor meerdere instructeurs. Tijdens de groepstraining kunnen de instructeurs bovendien inzoomen op bedrijfsspecifieke situaties die normaal gesproken niet worden behandeld tijdens de EPT cursus.

 

Een EPT groepstraining op maat

Wil je meer weten over de mogelijkheden om op jouw bedrijfslocatie een incompany EPT groepstraining te volgen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van passend advies over de mogelijkheden voor een incompany groepstraining.

795,-vanaf prijs

Laatste inschrijving was vandaag om 11:36 voor de cursus Basiscursus veilig werken met een heftruck vanuit krimpen aan de Lek.

Heb je een vraag?

Toch liever een groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Accordion Content

Er wordt van werkgevers vereist dat ze kunnen aantonen dat hun personeel kundig is en voldoende instructie hebben gehad. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan moet een bedrijf kunnen aantonen aan de arbeidsinspectie en verzekering dat de werknemer een gedegen instructie heeft gehad. Dat kan d.m.v. een certificaat. Het is dus voor een werkgever van belang om zijn werknemers deel te laten nemen aan een cursus.

Lees meer

Accordion Content

Voor veel mensen in de logistieke sector een bekend begrip, maar toch is het een veel gestelde vraag. Wat is een EPT? EPT is de afkorting van elektropallettruck of elektrische pallettruck ook wel genoemd: motorpallettruck of elektrische pompwagen.

Lees meer

Accordion Content

De basiscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 15.30.

De herhalingscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 12.00.

BHV: van 08.30 – 15.30

VCA cursus zonder examen: van 08.00 tot 16.00

VCA cursus inclusief examen: van 8.00 tot 17.30

Lees meer