EPT groepstraining

De trainingslocaties van ARBO centrum vind je door heel Nederland. Je vindt altijd wel een vestiging bij jou in de buurt waar je een eendaagse cursus naar keuze kunt volgen. Het is echter ook mogelijk een incompany training te volgen, waarbij onze gecertificeerde instructeurs bij jou op locatie langskomen. Zeker als je met je hele team een groepstraining wilt volgen, is een incompany training een goede keuze.

EPT groepstraining

EPT cursus volgen met een groep

Bij een incompany training komen onze instructeurs zoals gezegd bij jou langs op locatie om de EPT cursus of een andere training te geven. Het is alleen mogelijk een incompany training te volgen wanneer jouw locatie beschikt over een theorie- en een praktijkruimte. Informeer naar de voorwaarden om een incompany EPT cursus te volgen op jouw eigen bedrijfslocatie.

Het maximaal aantal deelnemers aan een groepstraining is 12 personen op 1 examinator. Wil je met meer personen deelnemen aan de EPT groepstraining? Dan wordt de training gegeven voor meerdere instructeurs. Tijdens de groepstraining kunnen de instructeurs bovendien inzoomen op bedrijfsspecifieke situaties die normaal gesproken niet worden behandeld tijdens de EPT cursus.

EPT groepstraining

795,- vanaf prijs

Laatste inschrijving was vandaag om 22:05 voor de cursus Cursus VCA Basis incl. examen vanuit Utrecht .

Heb je een vraag?

Vragen over de EPT groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Waarom de EPT groepstraining bij ARBO centrum volgen?

Veelgestelde vragen

Accordion Content

Voor veel mensen in de logistieke sector een bekend begrip, maar toch is het een veel gestelde vraag. Wat is een EPT? EPT is de afkorting van elektropallettruck of elektrische pallettruck ook wel genoemd: motorpallettruck of elektrische pompwagen.

Lees meer

Accordion Content

Net als voor de meeste andere voertuigen is de EPT certificaat geldigheid bepaald op 5 jaar.

Wie het EPT certificaat behaalt, hoeft zich dus vijf jaar lang geen zorgen te maken over de geldigheid hiervan. Wanneer het certificaat verloopt, zul je opnieuw examen moeten doen. Slaag je wederom, dan wordt de geldigheid van je certificaat met opnieuw 5 jaar verlengd.