Rolsteiger groepstraining

Het komt veel voor dat bedrijven meerdere cursisten tegelijk voor een rolsteiger training opgeven. Het is dan mogelijk om gebruik te maken van de groepstraining op 1 van de locaties van ARBO centrum. Je kunt ook kiezen voor een incompany opleiding. Onze instructeur komt de rolsteiger groepstraining dan bij jullie op locatie verzorgen. 

Rolsteiger groepstraining

Rolsteiger groepstraining + ARBO-passen

Doorgaans wordt bij incompany trainingen gebruik gemaakt van eigen materiaal. Door gebruik te maken van jullie eigen rolsteiger kan de instructeur de cursist zeer specifieke aanwijzingen geven. Uiteraard dient het materiaal waarmee gewerkt wordt altijd verzekerd en/of goedgekeurd te zijn.

Een andere reden waarom veel wordt gekozen voor groepstrainingen is de flexibiliteit die ARBO centrum bied in de cursustijden. Wij begrijpen als geen ander dat trainingen veelal leiden tot stagnatie van de werkzaamheden. Door gebruik te maken van de groepstraining wordt het mogelijk de tijden, in onderling overleg, vast te stellen. Op de zaterdag, in de avond of juist vroeg in de ochtend.

Rolsteiger groepstraining

Prijs op aanvraag

Heb je een vraag?

Vragen over de rolsteiger incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.