Starre verreiker groepstraining

Groepstraining; incompany of bij ons op locatie. Het komt veel voor dat bedrijven meerdere cursisten tegelijk voor een training opgeven. Het is dan mogelijk om gebruik te maken van de groepstraining op 1 van de locaties van ARBO centrum. Je kunt ook kiezen voor een incompany opleiding, hierbij vind de training plaats op uw locatie.

Starre verreiker groepstraining

Verreikerstraining volgen met een groep

Doorgaans wordt bij incompany trainingen gebruik gemaakt van eigen machines. Door gebruik te maken van eigen machines kan de instructeur de cursist zeer specifieke aanwijzingen geven. Uiteraard dient de machine waarmee wordt gewerkt altijd verzekerd en goedgekeurd te zijn.

Een andere reden waarom veel wordt gekozen voor groepstrainingen is de flexibiliteit die ARBO centrum biedt in de cursustijden. Wij begrijpen als geen ander dat trainingen veelal leiden tot stagnatie van de productie. Door gebruik te maken van de groepstraining wordt het mogelijk de tijden in onderling overleg vast te stellen. Op de zaterdag, in de avond of juist vroeg in de ochtend.  ARBO centrum denkt graag met je mee in mogelijkheden, neem gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Starre verreiker groepstraining

795,- vanaf prijs

Laatste inschrijving was vandaag om 20:59 voor de cursus Cursus VCA VOL incl. examen vanuit Arnhem.

Heb je een vraag?

Vragen over een verreiker groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Voordelen verreiker groepstraining:

  •  Al uw medewerkers volgen samen de cursus, op één van onze locaties of of op uw eigen locatie.
  •  Flexibiliteit cursustijden.
  •  Voorbeelden bedenken van scenario’s binnen jullie bedrijf en met de instructeur zoeken naar oplossingen.
  •  Specifiek ingaan op dagelijks praktijk van de deelnemers.
  • Een incompany training is niet alleen praktisch, maar stimuleert ook het samenwerken en is dus goed voor het team gevoel.

Waarom de verreiker groepstraining bij ARBO centrum?