Stapelaar groepstraining

Het cursusaanbod van ARBO centrum bestaat uit diverse opleidingen waar je je individueel voor kunt inschrijven. Dankzij onze trainingslocaties door het hele land is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Met een grotere groep is dat soms misschien niet zo praktisch. Onze instructeurs kunnen ook altijd bij jullie op locatie komen. Zo volg je niet alleen tegelijkertijd dezelfde cursus, maar kunnen onze instructeurs de stapelaar cursus toespitsen op specifieke bedrijfssituaties.

Stapelaar groepstraining

Stapelaar groepstraining + ARBO-passen

Nadat je je stapelaar basiscursus hebt gevolgd en succesvol hebt afgerond, ontvang je, binnen enkele werkdagen, je (digitale) stapelaar certificaat. Deze is vijf jaar geldig en dien je op tijd te verlengen wanneer je hier langer gebruik van wilt maken. Om je certificaat te verlengen, kun je de stapelaar herhalingscursus van ARBO centrum volgen. Via ARBO centrum kun je zowel de basiscursus als de herhalingscursus als groepstraining volgen. Onze instructeurs kunnen bij jullie op locatie komen, maar je kunt ook als groep de cursus op een van onze locaties door Nederland inplannen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact opnemen met een van onze medewerkers. Je kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. 

Stapelaar groepstraining

Prijs op aanvraag

Laatste inschrijving was vandaag om 09:51 voor de cursus VCA Basis e-learning incl. examen vanuit Oosterhout NB.

Heb je een vraag?

Vragen over een stapelaar incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.