Terminaltrekker cursus

Een terminal trekker wordt gebruikt bij het vervoeren, opslaan en overslaan van goederen. Personen die tijdens hun dagelijkse werkzaamheden gebruikmaken van deze trekker zijn verplicht te beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om veilig met dit werktuig om te kunnen gaan. Volg de terminaltrekkers cursus van ARBO centrum en vergroot de veiligheid op de werkvloer.

Terminaltrekker cursus

De cursus voor de terminaltrekker bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Tijdens het theoriegedeelte leren onze gecertificeerde instructeurs je alle kennis die je nodig hebt om veilig en verantwoord met het werktuig om te gaan. In het praktijkgedeelte van de cursus ga je onder begeleiding met de terminaltrekker aan de slag. Hierbij is het verplicht veiligheidsschoenen te dragen.

Aan het einde van de cursusdag vindt een examen plaats. Na het succesvol afronden van dit examen ontvang je je certificaat en een (digitale) ARBO pas. Het certificaat is officieel erkend en is vijf jaar geldig.

Aan het werken met een terminal trekker zijn een aantal wettelijke verplichtingen verbonden. Zo moet de werknemer minimaal 18 jaar zijn en mogen alleen personen met een aantoonbare opleiding met het werktuig werken. Daarnaast moet de trekker in goede staat verkeren.

Terminaltrekker cursus

Prijs op aanvraag

Op zaterdagen rekenen wij een toeslag van €50,- 

Heb je een vraag?

Vragen over een Terminaltrekker incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Waarom de Terminaltrekker cursus bij ARBO centrum volgen?