Stapelaar herhalingscursus

Nadat je je stapelaar basiscursus hebt gevolgd en succesvol hebt afgerond, ontvang je je stapelaar certificaat. Deze is vijf jaar geldig en dien je op tijd te verlengen wanneer je hier langer gebruik van wilt maken. Om je certificaat te verlengen, kun je de stapelaar herhalingscursus van ARBO centrum volgen.

Stapelaar herhalingscursus

Stapelaar certificaat verlengen

De stapelaar herhalingscursus duurt, net als de basiscursus, één dag en wordt afgesloten met een examen. Tijdens de herhalingscursus word je kennis over de stapelaar opgefrist door onze instructeurs en laat je hen bovendien zien dat je nog over de juiste vaardigheden beschikt om de stapelaar veilig en verantwoord te kunnen bedienen. Wanneer je de stapelaar herhalingscursus succesvol hebt afgerond, wordt je certificaat verlengd.

De herhalingscursus is geschikt voor mensen die al ervaring hebben in het besturen van een stapelaar en bestuurders die hun basiscertificaat moeten verlengen. Wanneer je basiscertificaat langer dan drie maanden is verlopen, is het niet mogelijk om de herhalingscursus te volgen. Informeer hiernaar bij een van onze medewerkers.

Stapelaar herhalingscursus

195,- vanaf prijs

Laatste inschrijving was vandaag om 13:49 voor de cursus VCA VOL los examen vanuit Hardinxveld-giesendam.

Heb je een vraag?

Vragen over een stapelaar groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Stapelaar herhalingscursus volgen op een locatie naar keuze

Je kunt de stapelaar herhalingscursus van ARBO centrum volgen op een van onze trainingslocaties in Nederland. Het is ook mogelijk een incompany training te volgen, waarbij onze instructeurs bij jou langskomen op locatie. Wil je weten of het mogelijk is om op jouw bedrijfslocatie een incompany training te volgen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Waarom de stapelaar herhalingscursus bij ARBO centrum volgen?

Veelgestelde vragen

Accordion Content

Er wordt van werkgevers vereist dat ze kunnen aantonen dat hun personeel kundig is en voldoende instructie hebben gehad. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan moet een bedrijf kunnen aantonen aan de arbeidsinspectie en verzekering dat de werknemer een gedegen instructie heeft gehad. Dat kan d.m.v. een certificaat. Het is dus voor een werkgever van belang om zijn werknemers deel te laten nemen aan een cursus.

Lees meer

Accordion Content

De basiscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 15.30.

De herhalingscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 12.00.

BHV: van 08.30 – 15.30

VCA cursus zonder examen: van 08.00 tot 16.00

VCA cursus inclusief examen: van 8.00 tot 17.30

Lees meer