Stapelaar herhalingscursus

Het certificaat voor de stapelaar is 5 jaar geldig en dien je op tijd te verlengen, wanneer je hier langer gebruik van wilt maken. Om je certificaat te verlengen kun je de stapelaar herhalingscursus van ARBO centrum volgen. Na het slagen voor deze cursus wordt het stapelaar certificaat weer met 5 jaar verlengd. 

Stapelaar herhalingscursus

De stapelaar herhalingscursus duurt een dagdeel en wordt afgesloten met een examen. Tijdens de herhalingscursus wordt je kennis over de stapelaar opgefrist door onze instructeurs. Daarnaast laat je hen zien dat je nog over de juiste vaardigheden beschikt om de stapelaar veilig en verantwoord te kunnen bedienen. Wanneer je de stapelaar herhalingscursus succesvol hebt afgerond, wordt je certificaat verlengd met 5 jaar.

De herhalingscursus is geschikt voor bestuurders die hun basiscertificaat moeten verlengen. Wanneer je basiscertificaat langer dan drie maanden is verlopen is het niet mogelijk om de herhalingscursus te volgen. Je zal dan opnieuw de basiscursus volgen. Informeer hier naar bij een van onze medewerkers.

De stapelaar herhalingscursus begint om 08:30 tot ongeveer 12:30 uur. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en de ervaring. 

Stapelaar herhalingscursus

225,- excl. btw

Op zaterdagen rekenen wij een toeslag van €50,- 

Heb je een vraag?

Vragen over een stapelaar incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Stapelaar herhalingscursus volgen op een locatie naar keuze

Je kunt de stapelaar herhalingscursus van ARBO centrum volgen op een van onze trainingslocaties in Nederland. ARBO centrum zit door het hele land verspreid.  Het is ook mogelijk een incompany training te volgen, waarbij onze instructeurs bij jou langskomen op locatie. Wil je weten of het mogelijk is om op jouw bedrijfslocatie een incompany training te volgen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden. Je kunt ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen.

Waarom de stapelaar herhalingscursus bij ARBO centrum volgen?

Veelgestelde vragen

Inhoud accordeon

Er wordt van werkgevers vereist dat ze kunnen aantonen dat hun personeel kundig is en voldoende instructie hebben gehad. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan moet een bedrijf kunnen aantonen aan de arbeidsinspectie en verzekering dat de werknemer een gedegen instructie heeft gehad. Dat kan d.m.v. een certificaat. Het is dus voor een werkgever van belang om zijn werknemers deel te laten nemen aan een cursus.

Qua functionaliteit houdt een stapelaar een beetje het midden tussen een EPT en een reachtruck. Met een stapelaar kun je pallets optillen, verplaatsen en op hun plek zetten. Ook wanneer dit een plek op hoogte is.

Lees meer

Waar wordt een stapelaar gebruikt? In zeer veel verschillende bedrijven. Een stapelaar is een ontzettend veelzijdig voertuig dat op diverse plekken zeer goed van pas komt. Inderdaad: het is een voertuig. Dat betekent dat je om een stapelaar te mogen besturen in het bezit dient te zijn van een stapelaar certificaat.

Meer lezen

Inhoud accordeon

Je wilt natuurlijk slagen voor je cursus en een goede voorbereiding treffen.
Bij ARBO centrum is het lesmateriaal van de cursus zo ontwikkeld dat je niet persé voorbereiding nodig hebt, ongeacht ervaring of geen ervaring.

Wil je toch een idee krijgen van wat je ongeveer zou kunnen verwachten tijdens een officieel examen? Dan kun je een proefexamen volgen en testen of jij klaar bent voor het theorie-examen. Je ontvangt direct je cijfer per mail.
VCA:
Voor het VCA-examen raden wij u aan om voorafgaand aan de cursus het VCA lesboek goed door te nemen. Het lesboek is bij ons te verkrijgen voor €34,75.

Nee. Hoewel een stapelaar en een heftruck qua werking best op elkaar lijken, zijn het toch echt verschillende voertuigen. Elk bedrijfsvoertuig vereist zijn eigen certificaat om bestuurd te mogen worden. 

Lees meer

De geldigheid van het certificaat is vijf jaar. Daar is natuurlijk niet toevallig voor gekozen. Weten hoe dit zit?

Lees meer

Inhoud accordeon

Vervelend dat jij je certificaat kwijt bent! Maar het kan gebeuren. Het is belangrijk zo snel mogelijk een nieuwe (digitale) pas bij ons aan te vragen.

Aanvragen van een nieuwe pas of digitaal certificaat kan via de mail.

Heb jij je certificaat niet bij ons gehaald? Dan kunnen wij je helaas niet helpen bij het aanvragen van een nieuwe.

Vraag nieuw certificaat aan

Een cursus kan op eigen locatie worden gevolgd. Sterker nog het is in veel gevallen zelfs aantrekkelijk. Worden er meerdere mensen tegelijk opgeleid? Dan kan het zelfs financieel voordeliger zijn.

Bovendien is het oefenen met eigen machines ook een aanrader, zo leer je nog beter om te gaan met de heftruck. Bovendien valt het samen leren ook ten goede aan de teambuilding en band onderling.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een incompany cursus of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Een normale stapelaar cursus kost bij ARBO centrum dus 245 euro per deelnemer, exclusief BTW.

 

Meer lezen