NEN 3140 VOP cursus

Werknemers van bedrijven die werken met of aan elektrotechnische installaties moeten op de hoogte zijn van de gevaren en risico’s die de werkzaamheden met zich meebrengen. De NEN 3140 VOP basiscursus is bedoeld voor iedereen die eenvoudige werkzaamheden aan elektrotechnische installaties uitvoert. 

NEN 3140 VOP cursus

Alle wettelijke verplichtingen omtrent het werken met elektrotechnische installaties worden samengevat in de norm NEN 3140. Na het behalen van je NEN 3140 certificaat ben je als Voldoende Onderricht Persoon bevoegd om werkzaamheden met een beperkt elektrisch risico uit te voeren. 

De NEN 3140 VOP cursus duurt één dag. Tijdens deze cursusdag leren onze gecertificeerde instructeurs je alle gevaren en risico’s die je moet kennen om veilig, eenvoudige, werkzaamheden aan elektrotechnische installaties uit te kunnen voeren. Ook leer je de gevaren en risico’s zoveel mogelijk te beperken. Wanneer je de basiscursus succesvol afrondt, ontvang je een NEN 3140 certificaat in de vorm van een (digitale) ARBO pas. Wij versturen deze binnen enkele werkdagen digitaal op. Het certificaat is 3 jaar geldig. 

De NEN3140 basiscursus begint om 08:30 tot maximaal 15:30. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en de ervaring. Lunch is inbegrepen.


LET OP: Er is geen specifieke vooropleiding vereist voor het volgen van de cursus NEN 3140 VOP.

NEN 3140 VOP cursus

325,- excl. btw

Op zaterdagen rekenen wij een toeslag van €50,- 

Heb je een vraag?

Vragen over een NEN 3140 VOP incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.