EPT herhalingscursus

Het certificaat dat je hebt behaald na het afronden van de EPT basiscursus is vijf jaar geldig. Als je langer dan vijf jaar gebruik wilt maken van je certificaat is het belangrijk deze op tijd te verlengen. Hiervoor moet je de herhalingscursus volgen. Bij ARBO centrum volg je ook deze cursus in één dag. Wanneer je de cursus succesvol afrondt, ontvang je je verlengde EPT certificaat.

EPT herhalingscursus

Tijdens de herhalingscursus voor de elektrische pallettruck word je kennis over het werktuig opgefrist en ga je bovendien opnieuw met de EPT aan de slag in de praktijk. Tijdens de herhalingscursus laat je onze gecertificeerde instructeurs zien dat je in staat bent de EPT veilig en verantwoord te bedienen.

De EPT herhalingscursus begint om 08:30 en duurt tot ongeveer 12:30. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de ervaring.

Net als de EPT basiscursus kun je ook de herhalingscursus volgen op een van onze trainingslocaties in Nederland. Ontdek zelf een locatie bij jou in de buurt. Het is ook mogelijk een incompany training te volgen, waarbij onze instructeurs bij jou langskomen op locatie om de herhalingscursus te geven.

 

Wil je meer weten over de voorwaarden en mogelijkheden van een incompany training op jouw locatie? Neem dan contact met ons op.

EPT herhalingscursus

225,- excl. btw

Op zaterdagen rekenen wij een toeslag van €50,- 

Heb je een vraag?

Vragen over een EPT incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Schrijf je direct in voor de EPT herhalingscursus

Vind een vestiging van ARBO centrum bij jou in de buurt en schrijf je in voor onze eendaagse EPT herhalingscursus. Heb je vragen over de EPT herhalingscursus of wil je iets weten over de andere eendaagse cursussen in ons aanbod? Neem dan contact met ons op en vraag onze medewerkers naar meer informatie. We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Waarom de EPT herhalingscursus bij ARBO centrum volgen?

Veelgestelde vragen

Inhoud accordeon

Voor veel mensen in de logistieke sector een bekend begrip, maar toch is het een veel gestelde vraag. Wat is een EPT? EPT is de afkorting van elektropallettruck of elektrische pallettruck ook wel genoemd: motorpallettruck of elektrische pompwagen.

Lees meer

We geven je meteen maar het duidelijke en snelle antwoord: ja, een EPT certificaat is verplicht voor iedereen die een EPT wil besturen.

Meer lezen

Bij ARBO centrum behaal je een EPT certificaat vanaf € 199,-. Dat is inclusief het doen van examen.

Meer lezen

Inhoud accordeon

Net als voor de meeste andere voertuigen is de EPT certificaat geldigheid bepaald op 5 jaar.

Wie het EPT certificaat behaalt, hoeft zich dus vijf jaar lang geen zorgen te maken over de geldigheid hiervan. Wanneer het certificaat verloopt, zul je opnieuw examen moeten doen. Slaag je wederom, dan wordt de geldigheid van je certificaat met opnieuw 5 jaar verlengd.

Een EPT is over het algemeen een behoorlijk stuk groter dan een pompwagen. Aan de andere kant lijken ze wel sterk op elkaar en werken ze ogenschijnlijk hetzelfde. Hoe kan het dan dat je voor een EPT een certificaat nodig hebt en voor een pompwagen niet? Een EPT is een voertuig. Een pompwagen is dit niet.

Meer lezen

De minimale leeftijd voor het besturen van een EPT is 16 jaar.

Meer lezen

Inhoud accordeon

Vervelend dat jij je certificaat kwijt bent! Maar het kan gebeuren. Het is belangrijk zo snel mogelijk een nieuwe pas bij ons aan te vragen.
Een nieuw pasje kost €15,- excl. btw, het certificaat is ook digitaal verkrijbaar per mail. Aanvragen van een nieuwe pas of digitaal certificaat kan via de mail.

Heb jij je certificaat niet bij ons gehaald? Dan kunnen wij je helaas niet helpen bij het aanvragen van een nieuwe.

Vraag nieuw certificaat aan

Een cursus kan op eigen locatie worden gevolgd. Sterker nog het is in veel gevallen zelfs aantrekkelijk. Worden er meerdere mensen tegelijk opgeleid? Dan kan het zelfs financieel voordeliger zijn.

Bovendien is het oefenen met eigen machines ook een aanrader, zo leer je nog beter om te gaan met de heftruck. Bovendien valt het samen leren ook ten goede aan de teambuilding en band onderling.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een incompany cursus of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen