EPT herhalingscursus

Het certificaat dat je hebt behaald na het afronden van de EPT basiscursus is vijf jaar geldig. Als je langer dan vijf jaar gebruik wilt maken van je certificaat is het belangrijk deze op tijd te verlengen. Hiervoor moet je de herhalingscursus volgen. Bij ARBO centrum volg je ook deze cursus in één dag. Wanneer je de cursus succesvol afrondt, ontvang je je verlengde EPT certificaat.

EPT herhalingscursus

Tijdens de herhalingscursus voor de elektrische pallettruck word je kennis over het werktuig opgefrist en ga je bovendien opnieuw met de EPT aan de slag in de praktijk. Tijdens de herhalingscursus laat je onze gecertificeerde instructeurs zien dat je in staat bent de EPT veilig en verantwoord te bedienen.

De EPT herhalingscursus begint om 08:30 en duurt tot ongeveer 12:30. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de ervaring.

Net als de EPT basiscursus kun je ook de herhalingscursus volgen op een van onze trainingslocaties in Nederland. Ontdek zelf een locatie bij jou in de buurt. Het is ook mogelijk een incompany training te volgen, waarbij onze instructeurs bij jou langskomen op locatie om de herhalingscursus te geven.

 

Wil je meer weten over de voorwaarden en mogelijkheden van een incompany training op jouw locatie? Neem dan contact met ons op.

EPT herhalingscursus

225,- excl. btw

Op zaterdagen rekenen wij een toeslag van €50,- 

Heb je een vraag?

Vragen over een EPT incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Schrijf je direct in voor de EPT herhalingscursus

Vind een vestiging van ARBO centrum bij jou in de buurt en schrijf je in voor onze eendaagse EPT herhalingscursus. Heb je vragen over de EPT herhalingscursus of wil je iets weten over de andere eendaagse cursussen in ons aanbod? Neem dan contact met ons op en vraag onze medewerkers naar meer informatie. We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Waarom de EPT herhalingscursus bij ARBO centrum volgen?