EPT herhalingscursus

Het certificaat dat je hebt behaald na het afronden van de EPT basiscursus is vijf jaar geldig. Als je langer dan vijf jaar gebruik wilt maken van je certificaat is het belangrijk deze op tijd te verlengen. Hiervoor moet je de herhalingscursus volgen. Bij ARBO centrum volg je ook deze cursus in één dag. Wanneer je de cursus succesvol afrondt, ontvang je je verlengde EPT certificaat.

EPT herhalingscursus

Speciaal om je EPT certificaat te verlengen

Tijdens de herhalingscursus voor de elektrische pallettruck word je kennis over het werktuig opgefrist en ga je bovendien opnieuw met de EPT aan de slag in de praktijk. Tijdens de herhalingscursus laat je onze gecertificeerde instructeurs zien dat je in staat bent de EPT veilig en verantwoord te bedienen.

Net als de EPT basiscursus kun je ook de herhalingscursus volgen op een van onze trainingslocaties in Nederland. Ontdek zelf een locatie bij jou in de buurt. Het is ook mogelijk een incompany training te volgen, waarbij onze instructeurs bij jou langskomen op locatie om de herhalingscursus te geven. Wil je meer weten over de voorwaarden en mogelijkheden van een incompany training op jouw locatie? Neem dan contact met ons op.

EPT herhalingscursus

195,- vanaf prijs

Laatste inschrijving was vandaag om 07:58 voor de cursus Basiscursus veilig werken met een heftruck vanuit Eindhoven.

Heb je een vraag?

Vragen over een EPT groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Schrijf je direct in voor de EPT herhalingscursus

Vind een vestiging van ARBO centrum bij jou in de buurt en schrijf je in voor onze eendaagse EPT herhalingscursus. Heb je vragen over de EPT herhalingscursus of wil je iets weten over de andere eendaagse cursussen in ons aanbod? Neem dan contact met ons op en vraag onze medewerkers naar meer informatie. We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Waarom de EPT herhalingscursus bij ARBO centrum volgen?

Veelgestelde vragen

Accordion Content

Er wordt van werkgevers vereist dat ze kunnen aantonen dat hun personeel kundig is en voldoende instructie hebben gehad. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan moet een bedrijf kunnen aantonen aan de arbeidsinspectie en verzekering dat de werknemer een gedegen instructie heeft gehad. Dat kan d.m.v. een certificaat. Het is dus voor een werkgever van belang om zijn werknemers deel te laten nemen aan een cursus.

Lees meer

Accordion Content

Voor veel mensen in de logistieke sector een bekend begrip, maar toch is het een veel gestelde vraag. Wat is een EPT? EPT is de afkorting van elektropallettruck of elektrische pallettruck ook wel genoemd: motorpallettruck of elektrische pompwagen.

Lees meer

Accordion Content

De basiscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 15.30.

De herhalingscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 12.00.

BHV: van 08.30 – 15.30

VCA cursus zonder examen: van 08.00 tot 16.00

VCA cursus inclusief examen: van 8.00 tot 17.30

Lees meer