Brandblusser laten keuren

De brandblusser keuren en daarvoor op zoek naar een ervaren specialist? Wij verzorgen de keuring van de brandblusser en zorgen er op die manier voor dat je daar weer veilig en volgens de belangrijke richtlijnen gebruik van kunt maken.

 

Keuring aanvragen?

Brandblusser laten keuren

Wij komen graag langs om alle brandblussers te keuren

De brandblusser keuren en daarvoor op zoek naar een ervaren specialist? Wij verzorgen de keuring van de brandblusser en zorgen er op die manier voor dat je daar weer veilig en volgens de belangrijke richtlijnen gebruik van kunt maken.

 

Vraag je je af hoe vaak je de brandblusser moet laten keuren? Wij raden aan om ieder jaar je brandblussers en brandblusmiddelen te laten keuren.

 

We zijn gespecialiseerd in de diverse keuringen. Onze keurmeester maakt een afspraak en komt bij je langs. Op die manier kunnen we alle handblussers en brandslanghaspels in één keer keuren, zodat je daarmee netjes voldoet aan de wettelijke verplichtingen.

Brandblusser controle

Wij voeren de brandblusser controle voor je uit, zodat we die volgens de voorschriften kunnen goedkeuren. En blijkt uit de controle van brandblussers dat die op dat moment niet aan de eisen voldoen? Dan keuren we die af en geven we aan hoe je wél weer aan de eisen kunt voldoen.

 

We stellen na de keuring een keuringsrapport op. Kunnen we de apparatuur goedkeuren? Dan krijg je daarvoor ons ARBO Centrum keurmerksticker. Als we een onderdeel niet kunnen goedkeuren adviseren we om die te vervangen of te vernieuwen. Uiteraard brengen we je in dat geval graag op de hoogte van ons assortiment van ARBO winkel. Je kunt online alle BHV-artikelen bestellen die je nodig hebt, als uit de brandblusser controle blijkt dat die aan vervanging toe zijn.

Brandblussers keuren

9,75vanaf prijs

Laatste inschrijving was vandaag om 16:09 voor de cursus Cursus VCA Basis incl. examen vanuit Amersfoort .

Heb je een vraag?

Brandblusser keuren is volgens de wetgeving verplicht

Het is verplicht om de brandblussers jaarlijks keuren, afhankelijk van het type. De wetgeving voor de keuring van brandblussers stelt dat je brandblusmiddelen ieder jaar moet laten controleren. Op die manier voldoe je voor het onderhoud aan de brandblussers wetgeving, iets waar we je graag bij helpen.

 

Meteen een afspraak maken of vragen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer.

Graag gebeld worden?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Kosten keuren brandblusser

Benieuwd naar de kosten? De brandblusser keuren prijs hangt af van het aantal stuks dat je wilt laten controleren. We kunnen een enkele brandblusser keuren voor €32,50. Wil je meer dan 50 stuks laten keuren? Dan is dit al mogelijk vanaf €9,75 per stuk.

Op die manier houden we de brandblusser keuren kosten graag laag. We combineren zoveel mogelijk onderdelen, om je daar voor een scherpe prijs mee van dienst te kunnen zijn. Uiteraard netjes volgens de wettelijk verplichte richtlijnen die er gelden.

  • 1 tot 2 keuringen € 32,50
  • 3 tot 5 keuringen € 26,00
  • 6 tot 10 keuringen € 22,75