Brandblusser keuren

Jouw brandblussers laten keuren door een REOB gecertificeerd specialist? Wij verzorgen graag de keuring van jouw brandblussers, waardoor jij weer veilig en volgens de belangrijke richtlijnen gebruik kan maken van jouw brandblusser. 

Brandblusser keuren

Wil je jouw brandblussers laten keuren door een REOB-gecertificeerde specialist? Wij verzorgen de keuring graag voor je, zodat je brandblussers weer veilig en volgens de geldende richtlijnen te gebruiken zijn.

 

Wij gaan echter verder dan alleen de wettelijke vereisten. Wij adviseren we je actief over het creëren van een veiligere werkomgeving. Ons team denkt met je mee en neemt zorgen uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Samen zorgen we voor een veilige en efficiënte werkplek.

 

Keuring aanvragen?

Of het nu gaat om het keuren van 5 brandblussers of meer dan 100, wij staan voor je klaar! Vul het formulier hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brandblusser laten keuren

Alle blussers gekeurd door een REOB gecertificeerd bedrijf

Op zoek naar een ervaren specialist die ook nog REOB gecertificeerd is? Laat dan ons jouw brandblusser(s) keuren! Wij verzorgen de keuring van de brandblusser en zorgen er op die manier voor dat je daar weer veilig en volgens de belangrijke richtlijnen gebruik van kunt maken. 

Vraag je je af hoe vaak je de brandblusser moet laten keuren? Wij raden aan om ieder jaar je brandblussers te laten keuren. Voor brandslanghaspels is dit zelfs verplicht.

 

We zijn gespecialiseerd in diverse keuringen. Voor brandblusser keuringen zijn we zelfs REOB gecertificeerd. Onze REOB gecertificeerde keurmeester maakt een afspraak en komt bij je langs. Op die manier kunnen we alle handblussers en/of brandslanghaspels in één keer keuren, zodat je daarmee netjes voldoet aan de wettelijke verplichtingen.

Kosten per keuring brandblusser

Benieuwd naar de kosten? De brandblusser keuren prijs hangt af van het aantal stuks dat je wilt laten controleren. We kunnen een enkele brandblusser keuren voor €32,50. Wil je meer dan 26 stuks laten keuren? Dan is dit al mogelijk vanaf €9,75 per stuk.

Incl. voorrijkosten, verzegeling en controlesticker excl. btw

 

Op die manier houden we de brandblusser keuren kosten graag laag. We combineren zoveel mogelijk onderdelen, om je daar voor een scherpe prijs mee van dienst te kunnen zijn. Uiteraard netjes volgens de wettelijk verplichte richtlijnen die er gelden.

Brandblusser laten keuren

Wij voeren de brandblusser controle voor je uit, zodat we die volgens de REOB, Regeling Erkenning Onderhoud Blusmiddelen, voorschriften kunnen goedkeuren. En blijkt uit de controle van brandblussers dat die op dat moment niet aan de eisen voldoen? Dan keuren we die af en geven we aan hoe je wél weer aan de eisen kunt voldoen.

 

We stellen na de keuring een keuringsrapport op. Kunnen we de apparatuur goedkeuren? Dan krijg je daarvoor een REOB keuringssticker van ARBO centrum. Als we een onderdeel niet kunnen goedkeuren adviseren we om die te vervangen of te vernieuwen. Uiteraard brengen we je in dat geval graag op de hoogte van ons assortiment in onze webshop. Je kunt online alle artikelen bestellen die je nodig hebt, als uit de brandblusser controle blijkt dat die aan vervanging toe zijn.

Gekeurd voor onder andere deze bedrijven

Meer informatie nodig?

Weet je nog niet hoeveel stuks je wilt laten controleren of wil jij geadviseerd worden door onze experts? We helpen je graag verder!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantenservice

Heb jij een vraag over een product, keuring, advies of een cursus van ARBO centrum? Bekijk hier het antwoord of neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Nee, dit is niet verplicht. Uiteraard wel heel verstandig!

Op zakelijk gebied ben je namelijk wel verplicht om je blussers gekeurd te hebben. Voor particulieren is het niet altijd verplicht. Heb jij bijvoorbeeld een rieten dak zal de verzekering het ook bij particulieren verplichten.

Nee, dit moet niet. Bij levering mag je uiteraard verwachten dat deze werkt. Verstandig is wel om hem na gebruik/ lange periode te laten keuren.

Dit moet minimaal 1x in de 2 jaar tenzij jouw verzekering anders voorschrijft. Brandslanghaspels moeten ieder jaar gekeurd worden.

Brandslanghaspels dienen jaarlijks gekeurd te worden.

Een schuimblusser zo’n 5 jaar, een poederblusser en een co2 blusser gaan 10 jaar mee.

Ja, dit kan uiteraard. Wij keuren er zo veel als jij wilt. 

1-2 keuringen €32,50
3-5 keuringen €26,-
6-10 keuringen €22,75
11-25 keuringen €16,25
26+ keuringen €9,75

Prijzen zijn incl. voorrijkosten, verzegeling en controlesticker excl. BTW.

Deze kun je bij het Milieustation brengen in jouw gemeente.

Dit kan je laten doen. Al hoeft dit niet gekeurd te worden. Een nieuwe kopen in de zo veel tijd is goedkoper.

Nee, na gebruik moet je deze vervangen.

Maximaal 20 jaar. Wel als deze meerdere keren hervuld is. 

Bij schuimblussers om de 5 jaar en bij poederblussers en co2 blussers om de 10 jaar.

Zeker, het keuringsrapport wordt altijd met de factuur meegestuurd.

Klantenservice

Heb jij een vraag over een product, keuring, advies of een cursus van ARBO centrum? Bekijk hier het antwoord of neem contact met ons op.

Over ons

Wij helpen jou compleet veilig te gaan werken. ARBO centrum is de totaalaanbieder op het gebied van veiligheid. Met een gedreven team zorgen wij ervoor dat wij je kunnen voorzien van veiligheidsopleidingen, -adviezen, -keuringen en -artikelen.

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.