Veiligheidsadvies

Het uitvoeren voor organisaties van RI&E inclusief plan van aanpak, vluchtplannen, noodontruimingen, toolboxmeetings en oefeningen. Daarnaast de bedrijven adviseren op veiligheid m.b.v. een quick scan.

Informatie aanvragen?

RI&E

Heb jij een organisatie met personeel? Dan is een RI&E verplicht. ARBO centrum beschikt over alle benodigde kennis en ervaring om voor elke organisatie de risico’s in kaart te brengen en te ondersteunen bij het opstellen van een plan van aanpak.

Toolboxmeeting

Wij weten in elke branche en elke situatie wat de aandachtspunten zijn voor een toolboxmeeting. Wij verlenen advies en kunnen helpen bij het samenstellen van de inhoud van de meeting. Natuurlijk kunnen wij ook deze meeting compleet verzorgen.

BHV plan

Het BHV plan dient tot het vergroten van de veiligheid binnen de organisatie. Het is een handboek bij calamiteiten dat ervoor zorgt dat iedereen weet wat er moet gebeuren, en wie waar verantwoordelijk voor is.

Ontruimingsplan

Wanneer er sprake is van een calamiteit in het pand, is het van groot belang dat aanwezigen zo snel mogelijk het pand kunnen verlaten en zichzelf in veiligheid kunnen brengen. Wij kunnen je voorzien van advies bij het opstellen van een plan dat aan alle eisen voldoet.

Ontruimingsoefening

Het regelmatig houden van ontruimingsoefeningen helpt bij het waarborgen van veiligheid binnen de organisatie. Wij begeleiden jullie organisatie in een ontruimingsoefening. Hierdoor is iedereen goed voorbereid.

Snel contact over veiligheidsadvies?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Accordion Content

Een RI&E is aldus een allesomvattend document op het gebied van bedrijfsrisico’s en bijbehorende preventie. Bij het samenstellen van een RI&E is het van cruciaal belang om zo grondig mogelijk te werk te gaan. Alle facetten van de organisatie en diens werkzaamheden dienen systematisch te worden nagelopen.

Lees meer

Accordion Content

Een toolboxmeeting is een kort werkoverleg waarbij veiligheid op de werkplaats centraal staat. Een werkplaats is onderhevig aan veranderingen. Dit betekent dat er elke dag potentiële risico’s bij kunnen komen.

Lees meer

Accordion Content

Op de werkvloer of in een publieke ruimte kan er weleens iets misgaan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een brand of bommelding. In dit soort gevallen moet de ruimte zo snel mogelijk worden ontruimd. Dit moet gebeuren op een zo efficiënte en veilig mogelijke manier. Een goede coördinatie kan in dit soort situaties werkelijk levens redden. Daarom wordt voor elk gebouw een ontruimingsplan opgesteld.

Lees meer

Altijd een vestiging in de buurt

Met vestigingen door het hele land is ARBO centrum altijd goed bereikbaar!

ARBO in cijfers

8.8

Klanttevredenheid
4387
beoordelingen
icon-book-48
Groot cursus aanbod
2155
ingeplande cursussen
icon-netherlands
Landelijke dekking
11
vestigingen door heel Nederland
icon-group-48
Totaal aantal cursisten
55592
cursisten