Grondverzet groepstraining

Wanneer er in jouw organisatie regelmatig grondverzet werkzaamheden worden uitgevoerd, is het noodzakelijk dat medewerkers die deze werkzaamheden uitvoeren goede training hebben gehad en bevoegd zijn om deze werkzaamheden te mogen doen. Om hiervoor te zorgen, kunnen zij specifieke cursussen volgen. Door een grondverzet training met succes af te ronden, ontvangen deelnemers een officiële (digitale) ARBO pas. Zo kunnen zij te allen tijde aantonen gecertificeerd te zijn.

Grondverzet groepstraining

Cursus specifiek met jullie groep

Cursussen kunnen op individuele basis worden gevolgd, maar het is ook mogelijk om een groepstraining grondverzet te volgen. Met een groepstraining grondverzet zorg je ervoor dat alle medewerkers die hun certificaat dienen te behalen, dit in één keer kunnen doen: met dezelfde cursus van dezelfde docent. Dit kan uiteraard bij ARBO centrum. Op deze pagina lees je over de mogelijkheden van een groepstraining grondverzet, die in veel gevallen voordeliger en gunstiger is dan het individueel volgen van trainingen door medewerkers.

 

Grondverzet werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd met diverse soorten machines. Voor elk van deze machines is een certificaat noodzakelijk. ARBO centrum biedt groepstraining grondverzet voor alle typen machines.

 

Een veel gebruikte machine voor grondverzet is de minigraver, ook wel ‘bobcat’ genoemd. Dit werktuig wordt gebruikt om onder andere grond mee te verplaatsen. Bij ARBO centrum leer je binnen één dag(deel), afhankelijk van de ervaring van de deelnemers en de grootte van de groep, de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om veilig met de minigraver te kunnen werken.

Grondverzet groepstraining

Prijs op aanvraag

Heb je een vraag?

Vragen over de grondverzet incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Tijdens de cursus geven onze gecertificeerde instructeurs je inzicht in de risico’s die het werken met een bobcat met zich meebrengt en leer je hoe je deze risico’s kunt beperken. Ook komen specifieke arbeidsomstandigheden, zoals locatie en ondergrond, aan bod. De cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Wanneer je beide onderdelen succesvol afrondt, ontvang je je minigraver certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

 

Ook de groepstraining grondverzet voor de laadschop bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Beide onderdelen worden afgesloten met een examen. Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je jouw laadschop certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig. De cursus duurt één dag(deel), wederom afhankelijk van de samenstelling van de groep.

 

Het werken met een graafmachine brengt risico’s met zich mee. Deze risico’s kunnen te maken hebben met onder andere weersomstandigheden, de ondergrond en de staat van het werktuig. Tijdens de graafmachine cursus van ARBO centrum krijg je inzicht in deze risico’s en leren onze gecertificeerde instructeurs je hoe je deze risico’s kunt beperken.

 

De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. De cursus wordt afgesloten met een examen, waarin zowel de theorie- als de praktijkkennis wordt getoetst. Wanneer je dit examen succesvol afrondt, ontvang je je graafmachine certificaat. Dit certificaat is ook vijf jaar geldig.

De voordelen van een incompany groepstraining grondverzet

De groepstraining grondverzet kan op een locatie van ARBO centrum of inhouse worden gegeven. Ervan uitgaande dat er in de organisatie zelf de benodigde voertuigen aanwezig zijn, biedt het geven van een incompany groepstraining grondverzet enkele belangrijke voordelen.

 

Voor medewerkers is het fijn en handig om in de training direct te kunnen oefenen met de voertuigen die zij ook tijdens hun werkzaamheden zullen gebruiken. Onze ervaren instructeurs zullen ervoor zorgen dat de stof en de oefeningen optimaal worden afgestemd op de typen minigravers, laadschoppen en graafmachines die in de organisatie gebruikt worden.

 

Een ander belangrijk voordeel van een incompany groepstraining grondverzet is dat je zeker weet dat er capaciteit is voor al