Veilig hijsen groepstraining

ARBO centrum is specialist op het gebied van veiligheidsopleidingen. Cursisten kunnen zich bij ons inschrijven voor een training hijsen en aanslaan van lasten. De training wordt afgesloten met een examen. Wie slaagt voor het examen behaalt het certificaat en de officiële (digitale) Arbopas, waarmee kan worden aangetoond dat je goed bent opgeleid om veilig te kunnen hijsen en lasten aan te slaan.

Veilig hijsen groepstraining

Cursus specifiek met jullie groep

Een ander belangrijk voordeel is dat de groepstraining niet alleen op een locatie van ARBO centrum in de buurt kan worden gegeven, maar dus ook in company. Een training op de eigen locatie is gemakkelijk. Het scheelt reizen, tijd en gedoe om mensen allemaal op dezelfde plek te krijgen. De medewerkers kunnen gewoon naar hun normale werklocatie komen.

 

Bij incompany trainingen wordt gebruik gemaakt van eigen machines en materiaal. Door gebruik te maken van eigen machines en materiaal kan de instructeur de cursist zeer specifieke aanwijzingen geven. Uiteraard dienen de machines waarmee wordt gewerkt altijd verzekerd en gekeurd te zijn. Voor cursisten is het natuurlijk extra fijn om training te krijgen met de eigen machines/voertuigen. Kennis die wordt opgedaan tijdens de training kan direct worden toegepast in de eigen omgeving en met de machines en voertuigen waarmee medewerkers dagelijks (gaan) werken.

ARBO centrum stelt zich flexibel op bij het vastleggen van de trainingstijden. In overleg zorgen wij voor het beste moment. Mocht dat buiten reguliere kantoortijden zijn, dan is dat ook geen probleem. Ook in het weekend kunnen de trainingen worden verzorgd. Zeker wanneer er veel deelnemers aan de training zijn, wil je natuurlijk niet dat je voor de dagelijkse werkzaamheden capaciteit tekort komt.

 

Ook qua invulling van de cursus gaan wij graag in gesprek voor de ideale aanpak. Natuurlijk hanteren onze ervaren instructeurs een beproefde methode en behandelen zij alle stof die nodig is om het certificaat te halen, maar zij maken altijd zo veel mogelijk gebruik van voorbeelden uit de praktijk. Door voor het bedrijf relevante voorbeelden te gebruiken en te werken met de eigen middelen wordt de training nog interessanter en effectiever.

Veilig hijsen groepstraining

Prijs op aanvraag

Heb je een vraag?

Vragen over de veilig hijsen incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Alle medewerkers krijgen een officieel certificaat

Alle medewerkers die slagen voor de training, krijgen een officieel certificaat als bewijs ter voltooiing van de training. Ook ontvangen zij een Arbopas. Deze pas kunnen medewerkers tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden altijd bij zich dragen. Daarmee tonen zij aan dat zij capabel zijn om hun werkzaamheden veilig uit te voeren omdat zij goede training genoten hebben.

Waarom een veilig hijsen groepstraining bij ARBO centrum volgen?