AED apparaat laten keuren

Een AED laten keuren en daarvoor op zoek naar een gediplomeerde specialist? Wij kunnen de AED keuren, zodat je daar weer netjes volgens de wetgeving en richtlijnen gebruik van kunt maken. Wij zorgen voor een uitvoerige controle en maken daar netjes een rapportage van, zodat je het bewijs hebt dat je die op tijd hebt laten keuren.

Keuring aanvragen?

AED apparaat laten keuren

Wij komen graag langs om alle AED's te keuren

De keuring van een AED apparaat is belangrijk om een goede werking van dit levensreddende apparaat te garanderen. Het is in veel organisaties het belangrijkste BHV-hulpmiddel dat er beschikbaar is. De ingebouwde zelftest is helaas niet altijd betrouwbaar, terwijl veel mensen daar wel blind op vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat we de AED van z’n plek halen en goed controleren, zodat je daar weer zonder zorgen op kunt vertrouwen.

Kosten keuring AED      

 

Benieuwd naar de kosten van onze keuringen, bijvoorbeeld voor een AED? De kosten voor een keuring van een AED hangen af van het aantal onderdelen dat we voor je kunnen controleren. We kunnen je bij één onderdeel al van dienst zijn voor €59,-.

 

Gaat het om meerdere BHV-hulpmiddelen in de organisatie? Vanaf 5 stuks kan het voordeling zijn om een offerte aan te vragen. Wij kijken dan graag mee welke producten er gekeurd moeten worden en wat de kosten hiervan gaan zijn. Op die manier hoeven de kosten voor een keuring van een AED niet hoog te zijn, terwijl je wel kunt rekenen op maximale veiligheid en betrouwbaarheid.

AED keuring

59,-vanaf prijs

De laatste keuringsaanvraag was om 09:18

Heb je een vraag?

AED controle wettelijk verplicht

Voor veel organisaties geldt een wettelijke verplichting om de aanwezige BHV-hulpmiddelen jaarlijks te laten keuren. Wij kunnen de keuring en het onderhoud van een AED voor je verzorgen, zodat je daar geen omkijken naar hebt.

 

We keuren de AED met een externe simulator, waarmee we de daadwerkelijke werking kunnen testen. Bovendien kijken we de accu van het apparaat na, zodat we kunnen garanderen dat je die op ieder moment zonder problemen kunt inzetten. Het zijn belangrijke onderhoudswerkzaamheden, waarmee je voorkomt dat de AED dienst weigert op een moment dat je die hard nodig hebt.

Wil je weten of het AED onderhoud verplicht is en of je verplicht bent om een controle of wettelijke keuring voor de AED uit te laten voeren? Onze specialisten leggen het je graag uit, zodra ze meer weten over de organisatie en de hulpmiddelen waar je gebruik van maakt. Neem contact  met ons op, dan vertellen we je graag meer.

 

Wij kunnen de AED keuren. Kunnen we die goedkeuren? Dan ontvang je van ons een rapportage waarmee we dat netjes bevestigen. Blijkt de AED niet goed meer te functioneren? We adviseren die te vernieuwen of vervangen, zodat je daar binnen de organisatie weer goed gebruik van kunt maken. Uiteraard kunnen we je na het onderhoud voor de AED aangeven hoe je bij ons in de ARBO Winkel nieuwe apparatuur kunt bestellen, zodat je de juiste keuze maakt. Meer weten over de keuring van een AED en of dat voor jouw organisatie verplicht is? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over. 

Graag gebeld worden?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.