VCA groepstraining

Is in de branche, waarin jouw organisatie actief is, VCA van toepassing? Dan zullen vrijwel alle medewerkers met de VCA in aanraking komen. Het hebben van een VCA basis diploma is dan, in veel gevallen, verplicht voor vrijwel iedereen die inhoudelijk uitvoerende werkzaamheden verricht. Het VCA VOL diploma is bedoeld voor de leidinggevenden. Een groepstraining VCA is de handigste, snelste en meest voordelige manier om ervoor te zorgen dat alle medewerkers binnen de organisatie hun VCA certificaat behalen. ARBO centrum is je hier graag mee van dienst.

VCA groepstraining

Cursus specifiek voor jullie groep

De VCA groepstraining bestaat (net als de individuele cursus) enkel uit theorie. Vanzelfsprekend zullen hierbij wel zoveel mogelijk praktijkvoorbeelden worden gebruikt.  De groepstraining VCA duurt één dag. Aan het einde van de dag wordt het VCA examen digitaal afgenomen door een onafhankelijk, extern examenbureau. Het VCA basis examen duurt maximaal 60 minuten en het VCA VOL examen maximaal 70 minuten. 


De VCA groepstraining kan worden gegeven voor het VCA basis diploma en/of het VCA VOL diploma. 
 
Dit kan dus gecombineerd worden binnen een groep op dezelfde dag.  Als het examen succesvol wordt afgerond, ontvangt de deelnemer, binnen enkele dagen, van ons een VCA diploma in de vorm van een (digitaal) pasje. Deze pas is tien jaar geldig. Hierop staat het officiële diploma nummer. Met dit nummer ben je de komende 10 jaar ook vindbaar in het Centrale Diploma Register.

 

Tijdens de VCA cursus worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:

        Wetgeving

        Ongevallen: oorzaken en preventie

        Gevaarlijke stoffen

        Ergonomische werkplek

        Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

 

Examens in verschillende talen beschikbaar
Onze VCA basis cursus geven we dus niet in alle talen. Voor het examen hebben we wel veel verschillende mogelijkheden. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een Engelse cursus, met aansluitend een Hongaars examen. Dit kan wel extra kosten met zich meebrengen.


Talen en wachttijden
Minimaal 48 uur wachttijd van standaardtalen: 
Duits, Frans, Hongaars, Litouws, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Turks.
Minimaal 48 uur wachttijd: Arabisch, Bulgaars, Grieks, Kroatisch, Italiaans, Slowaaks.
Minimaal 20 werkdagen wachttijd:
 Deens, Ests, Fins, Lets, Maltees, Noors, Sloveens, Tsjechisch, Zweeds.

Let op! Neem voor een examen in 1 van deze talen contact met ons op.

VCA groepstraining

Prijs op aanvraag

Laatste inschrijving was vandaag om 09:51 voor de cursus VCA Basis e-learning incl. examen vanuit Oosterhout NB.

Heb je een vraag?

Vragen over de VCA groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Groepstraining VCA versus individuele cursus

ARBO centrum biedt VCA cursussen op twee manieren aan.
Zo kan er gekozen worden voor een individuele cursus, maar is er ook een groepstraining VCA beschikbaar. Bij een groepstraining kan onze instructeur bij jullie op locatie komen of kan de groep op een van de locaties van ARBO centrum worden ingepland. Wij beschikken over tientallen locaties door heel het land.

De voordelen van een incompany training

Bij een groepstraining VCA kun je kiezen voor een incompany training. Niet in elke organisatie is er de mogelijkheid tot het geven van een incompany trainingen. Dit is vooral afhankelijk van de beschikbare ruimte. Biedt jouw organisatie wel de mogelijkheid om een incompany cursus te verzorgen, dan is dit absoluut aan te raden. Onze instructeur komt dan naar jullie en de medewerkers kunnen op deze manier in hun eigen omgeving de cursus volgen.

 

Het grote voordeel van een incompany training is namelijk dat er kan worden ingespeeld op de concrete locatie en er voorbeelden kunnen worden gegeven direct uit het bedrijf. Met andere woorden: cursisten leren over VCA en leren VCA toepassen in de eigen werkomgeving. Dit maakt de cursus nog interessanter en relevanter.

 

De docenten van ARBO centrum staan altijd garant voor een boeiende, interactieve training. Wordt er een incompany groepstraining VCA gegeven, dan zal onze instructeur de stof altijd zo veel mogelijk behandelen op een voor de organisatie concrete manier.