Wanneer je in je dagelijkse werkzaamheden gebruikmaakt van een graafmachine is het van belang dat je in het bezit bent van een certificaat dat aantoont dat je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt. Aan bestuurders van een hydraulische graafmachine worden namelijk hoge eisen gesteld. Volg bij ARBO centrum een cursus grondverzet voor de graafmachine en behaal je certificaat.

 

Dit leer je tijdens de cursus grondverzet graafmachine

Het werken met een graafmachine brengt risico’s met zich mee. Deze risico’s kunnen te maken hebben met onder andere weersomstandigheden, de ondergrond en de staat van het werktuig. Tijdens de graafmachine cursus van ARBO centrum krijg je inzicht in deze risico’s en leren onze gecertificeerde instructeurs je hoe je deze risico’s kunt beperken.

 

De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. De cursus wordt afgesloten met een examen, waarin zowel de theorie- als de praktijkkennis wordt getoetst. Wanneer je dit examen succesvol afrondt, ontvang je je graafmachine certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

 

Tijdens de cursus wordt extra aandacht besteed aan veiligheid en gezondheid binnen de normen van de Arbo-wet en is er aandacht voor het milieu zoals staat beschreven in de Milieuwetgeving. Deelnemers aan de graafmachine cursus moeten minimaal 18 jaar oud zijn.

 

Meer informatie of direct inschrijven

Heb je vragen over de graafmachine cursus? Neem dan contact met ons op en stel je vraag aan een van onze medewerkers. We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Via onze website kun je je direct inschrijven voor een cursus op een van onze trainingslocaties in Nederland. Het is ook mogelijk een incompany training te volgen, waarbij onze instructeurs bij jou op locatie langskomen om de cursus te verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op.

745,-vanaf prijs

Laatste inschrijving was vandaag om 16:23 voor de cursus Basiscursus veilig werken met een heftruck en reachtruck vanuit Werkendam.

Heb je een vraag?

Toch liever een groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Accordion Content

Er wordt van werkgevers vereist dat ze kunnen aantonen dat hun personeel kundig is en voldoende instructie hebben gehad. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan moet een bedrijf kunnen aantonen aan de arbeidsinspectie en verzekering dat de werknemer een gedegen instructie heeft gehad. Dat kan d.m.v. een certificaat. Het is dus voor een werkgever van belang om zijn werknemers deel te laten nemen aan een cursus.

Lees meer

Accordion Content

De basiscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 15.30.

De herhalingscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 12.00.

BHV: van 08.30 – 15.30

VCA cursus zonder examen: van 08.00 tot 16.00

VCA cursus inclusief examen: van 8.00 tot 17.30

Lees meer