Keuren van blusmiddelen, AED's

Het periodiek laten keuren van blusmiddelen, verbandtrommels en AED’s is verplicht. ARBO centrum verzorgt niet alleen de keuringen en onderhoud hiervan maar levert ook de BHV voorzieningen.

Contact met onze veiligheidsadviseurs?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Prijzen keuren Blusmiddelen (Brandblussers en brandhaspels) / noodverlichting / verbandtrommels.

 • 1 keuring € 32,50
 • 2 keuringen € 27,50
 • 3 tot 5 keuringen € 19,50
 • 6 tot 10 keuringen € 17,50
 • 11 tot 19 keuringen € 14,50
 • 20 tot 49 keuringen € 12,50
 • 50 of meer keuringen € 9,50
 • Incl. voorrijkosten, verzegeling en controlesticker excl. BTW

Keuren door heel Nederland.

ARBO centrum verzorgt periodieke keuringen door heel Nederland. Onze prijzen zijn inclusief voorrijkosten, verzegeling en controlesticker. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem contact met ons op en we plannen graag een afspraak in.

Goedgekeurd of vervangen?

Na alle keuringen reiken we een keuringsrapport uit en voorzien we ieder apparaat van een ARBO centrum keurmerksticker. Wanneer een onderdeel vernieuwd of vervangen moet worden, biedt ARBO winkel onder andere verbandtrommels, AED’s en blusmiddelen aan. Zowel in onze showroom als online in onze webshop kunnen de BHV artikelen besteld worden.

Het periodiek laten keuren door ARBO centrum

Is het laten keuren van blusmiddelen, AED’s en verbandtrommels nou eigenlijk verplicht? Voor alle bedrijven en organisaties geldt dat het periodiek laten keuren verplicht is. ARBO centrum levert niet alleen deze BHV voorzieningen, maar verzorgt ook de keuringen er van.

 • Keuren van blusmiddelen

  Om de brandveiligheid te waarborgen komen wij graag langs bij jullie organisatie voor het onderhoud van de brandblusmiddelen. Vaste blusapparaten, zoals de brandslanghaspel, dienen minimaal ieder jaar gekeurd te worden. De handblussers moeten minimaal om het jaar worden gekeurd door onze keurmeester. 

 • Keuren van verbandtrommels

  Deze keuring dient ieder jaar te geschieden zodat in geval van calamiteiten alles aanwezig is om eerste hulp te verlenen. Bij de meeste bedrijven heeft het niet de prioriteit om  de verbandtrommels bij te houden en aan te vullen. ARBO centrum neemt deze jaarlijkse controle graag over. 

 • Keuren van AED

  misschien wel het belangrijkste hulpmiddel ooit. De ingebouwde zelftest is lang niet altijd betrouwbaar, nog veel te veel mensen vertrouwen hierop en laten de AED jarenlang op z’n plek hangen. Wij keuren de AED met een externe simulator die de daadwerkelijke werking van de AED aangeeft. Tevens zorgen wij ervoor dat de accu voldoende capaciteit heeft om ieder moment ingezet te worden.

Altijd een vestiging in de buurt

Met vestigingen door het hele land is ARBO centrum altijd goed bereikbaar!

ARBO in cijfers

8.8

Klanttevredenheid
4387
beoordelingen
icon-book-48
Groot cursus aanbod
2155
ingeplande cursussen
icon-netherlands
Landelijke dekking
11
vestigingen door heel Nederland
icon-group-48
Totaal aantal cursisten
55592
cursisten