Hoogwerker basiscursus

De hoogwerker basiscursus is een eendaagse cursus die zowel theorie als praktijk bevat. Wanneer de hoogwerker cursus met goed gevolg is afgerond, ontvangt de cursist het hoogwerker certificaat. Dit certificaat is 5 jaar geldig. Het hoogwerker certificaat is geldig voor de categorieën 1a, 1b, 3a en 3b.

Hoogwerker basiscursus

De hoogwerker basiscursus is bedoeld voor iedereen die veilig moet gaan werken op hoogte met een hoogwerker. De hoogwerker basiscursus is een eendaagse cursus die zowel theorie als praktijk bevat. Wanneer de cursus met goed gevolg is afgerond, ontvangt de cursist een hoogwerker certificaat. Het hoogwerker certificaat is geldig voor de categorieën 1a, 1b, 3a en 3b.

Het programma

De hoogwerker cursus duurt één dag en bestaat uit 2 dagdelen. In de ochtend theorie en in de middag praktijk. Na het succesvol afronden van beide examens ontvangt de cursist een hoogwerker certificaat in de vorm van een (digitaal) pasje.

De hoogwerker basiscursus begint om 08:30 en duurt tot maximaal 15:30. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en de ervaring. Lunch zit inbegrepen.

Hoogwerker basiscursus

295,- excl. btw

Op zaterdagen rekenen wij een toeslag van €50,- 

Heb je een vraag?

Vragen over de hoogwerker basiscursus?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.