Reachtruck herhalingscursus

De herhalingscursus duurt één dagdeel. Je kunt de herhalingscursus volgen op een van onze trainingslocatie in Nederland. Het reachtruckcertificaat dat tijdens de basiscursus is behaald, is vijf jaar geldig binnen Nederland. Je moet dus iedere vijf jaar een herhalingscursus volgen.

Reachtruck herhalingscursus

Reachtruck certificaat verlengen

Bij ARBO centrum volg je een herhalingscursus voor de reachtruck als je certificaat bijna verlopen is of als deze al verlopen is. Het certificaat mag echter niet langer dan 3 maanden verlopen zijn. Is dat wel het geval, dan moet het certificaat opnieuw behaald worden. Het reachtruckcertificaat dat tijdens de basiscursus is behaald, is vijf jaar geldig binnen Nederland. Je moet dus iedere vijf jaar een herhalingscursus volgen.

Reachtruck herhalingscursus

195,- vanaf prijs

Laatste inschrijving was vandaag om 19:33 voor de cursus Veilig werken met een hoogwerker, basiscursus vanuit Dordrecht.

Heb je een vraag?

Vragen over de reachtruck herhalingscursus?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Herhaling reachtruck cursus

Tijdens de herhalingscursus voor de reachtruck fris je de geleerde theorie en praktijkervaringen uit de basiscursus op. Deze cursus voldoet aan de Arbo wet- en regelgeving. De herhalingscursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Je sluit de dag af met een examen. Wanneer je dit examen succesvol afrondt, ontvang je een certificaat.

 

De herhalingscursus duurt één dagdeel. Je kunt de herhalingscursus volgen op een van onze trainingslocatie in Nederland. Vind een vestiging van ARBO centrum bij jou in de buurt en volg je herhalingscursus voor de reachtruck in Ede, Gorinchem, Heerenveen, Zwolle, Almere, Eindhoven, Venray, Drachten, Utrecht of Hengelo.

Waarom de reachtruck herhalingscursus bij ARBO centrum volgen?

Volg de herhalingscursus bij jou op locatie

Het is ook mogelijk om de herhalingscursus voor de reachtruck bij jou op locatie te volgen. Informeer naar de mogelijkheden van een zogeheten incompany training van ARBO centrum.

Werken volgens de VCA richtlijnen

Veelgestelde vragen

Accordion Content

Er wordt van werkgevers vereist dat ze kunnen aantonen dat hun personeel kundig is en voldoende instructie hebben gehad. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan moet een bedrijf kunnen aantonen aan de arbeidsinspectie en verzekering dat de werknemer een gedegen instructie heeft gehad. Dat kan d.m.v. een certificaat. Het is dus voor een werkgever van belang om zijn werknemers deel te laten nemen aan een cursus.

Lees meer

Accordion Content

De basiscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 15.30.

De herhalingscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 12.00.

BHV: van 08.30 – 15.30

VCA cursus zonder examen: van 08.00 tot 16.00

VCA cursus inclusief examen: van 8.00 tot 17.30

Lees meer

Accordion Content

Voor de verschillende werktuigen gelden verschillende leeftijden. Hieronder een kort overzicht:

Minimale leeftijd om een heftruck, reachtruck, stapelaar, en EPT te besturen
Vanaf 16 jaar – certificaat, rijden onder structureel toezicht.
Vanaf 18 jaar – certificaat, zelfstandig werken

Minimale leeftijd om een hoogwerker te besturen
Vanaf 18 jaar

Voor alle werktuigen geldt dat de medewerker gedegen instructie gehad moet hebben, dit moet aantoonbaar zijn. Bijvoorbeeld met één van onze certificaten.

Minimum leeftijd VCA diploma
Met dit certificaat kunnen aannemers aantonen dat zij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. VCA maakt de aannemers bewust van de veiligheid op de werkvloer. Je mag officieel werken vanaf je 14e , dus hanteert ARBO centrum voor de deelname aan een VCA cursus of examen, een minimale leeftijd van 14 jaar.

Minimum leeftijd BHV certificaat
De minimale leeftijd voor het volgen van een BHV basiscursus of BHV herhalingscursus is 16 jaar. Een BHV-diploma is bij ons 1 jaar geldig.

Lees meer