Heftruck herhalingscursus

Deze heftruck herhalingscursus is een opfriscursus die geschikt is voor mensen die al eerder een heftruck certificaat hebben behaald. Als deze niet langer dan 3 maanden is verlopen kun je je aanmelden voor de herhalingscursus. Na het voltooien van de heftruck herhalingscursus ontvang je weer een heftruck certificaat voor de komende 5 jaar. 

Heftruck herhalingscursus

Wanneer je een heftruck cursus succesvol hebt afgerond, ontvang je je heftruck certificaat dat 5 jaar geldig is. Na deze 5 jaar moet het certificaat verlengd worden en dien je opnieuw heftruck ervaring op te doen. Dat doe je middels een heftruck herhalingscursus. Tijdens de herhalingscursus wordt je huidige kennis opgefrist en zorgen we ervoor dat je je bewust blijft van de gevaren die het besturen van een heftruck met zich mee kan brengen. De heftruck herhalingscursus voldoet aan de Arbo wet- en regelgeving.

Tijdens de herhalingscursus heftruck waarbij jij je heftruck certificaat gaat verlengen komen de volgende onderwerpen aan bod.

  • Wetgeving
  • Kantelmoment en transportmiddelen
  • Aandrijvingen
  • Transport en opslag
  • Veiligheid

De heftruck herhalingscursus begint om 08:30 en duurt tot ongeveer 12:30. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de ervaring.

Heftruck herhalingscursus

225,- excl. btw

Op zaterdagen rekenen wij een toeslag van €50,- 

Heb je een vraag?

Vragen over een heftruck herhalingscursus groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Hoe ziet de praktijk van de heftruck herhalingscursus eruit?

In het praktijkgedeelte van de herhalingscursus heftruck laat je aan de instructeur zien dat je veilig met de heftruck kunt rijden. Net als het theoriegedeelte, wordt ook het praktijkgedeelte afgesloten met een examen. Bij het positief afleggen van beide examens ontvang je een nieuw heftruckcertificaat in de vorm van een (digitale) ARBO pas. 

De heftruck herhalingscursus is geschikt voor iedereen die het certificaat moet verlengen. Het certificaat dat je ontvangt na het volgen van de herhalingscursus is opnieuw 5 jaar geldig. Als je heftruck certificaat langer dan 3 maanden is verlopen, kun je niet meedoen aan de herhalingscursus.