EHBO koffers laten keuren

De keuring van een EHBO koffer laten doen en benieuwd of dat verplicht is? Onze specialisten zijn je er graag mee van dienst. We keuren alle BHV-voorzieningen waar je binnen de organisatie gebruik van maakt.

Keuring aanvragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EHBO koffers laten keuren

Direct bijgevuld wanneer er iets mist

Gaat het om blusmiddelen, om een AED of om verbandtrommels en een EHBO koffer? Wij verzorgen de keuring en controle, netjes volgens de belangrijke richtlijnen die daarvoor gelden. Op die manier zorgen we ervoor dat je daar weer een jaar of langer gebruik van kunt maken, afhankelijk van de keuringsrichtlijnen die er gelden.

 

We adviseren je graag over de wetgeving met betrekking tot de keuringen . De keuringen kunnen we vervolgens voor je uitvoeren, zowel voor een EHBO koffer als voor een verbandtrommel en andere BHV-voorzieningen waar je gebruik van maakt.

 

Gaat het je specifiek om een EHBO koffer controle? Het is wettelijk verplicht om deze keuring ieder jaar plaats te laten vinden. Op die manier helpen we je te garanderen dat in het geval van een calamiteit alles aanwezig is om eerste hulp te verlenen. We begrijpen dat het binnen de organisatie wellicht niet de prioriteit heeft om de inhoud van de koffer in de gaten te houden. Wij nemen de jaarlijks controle graag van je over, zodat je daar geen omkijken naar hebt.

EHBO koffers keuren

9,75vanaf prijs

De laatste keuringsaanvraag was om 14:26

Heb je een vraag?

Kosten per keuring EHBO koffers

Gaat het om een verbanddoos controle, zodat je er vanuit kunt gaan dat alles aanwezig is? Wij voeren deze controles voor veel bedrijven uit. We kennen de belangrijke wetgeving en richtlijnen en kunnen bovendien heel efficiënt werken.

 

Een enkele EHBO koffer of verbanddoos kunnen we al voor €32,50 controleren en keuren. We zorgen netjes voor een keuringsrapport, zodat alles weer aan de belangrijke regels voldoet. En gaat het binnen de organisatie om 50 stuks of meer? Dan kunnen we je al van dienst zijn vanaf €9,75 per onderdeel, zodat je een goedkope en goede keuring uit kunt laten voeren.

 

Benieuwd hoe we voor je aan de slag gaan tijdens de keuring of twijfel je over de noodzaak om hier regelmatig naar te laten kijken? Vertel ons om welk type EHBO koffer het gaat en wanneer je de controle voor de laatste keer hebt laten uitvoeren. Neem contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat je netjes voldoet aan de wettelijke verplichting.

  • 1 tot 2 keuringen € 32,50
  • 3 tot 5 keuringen € 26,00
  • 6 tot 10 keuringen € 22,75

Graag gebeld worden?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Gekeurd voor onder andere deze bedrijven

Veelgestelde vragen

Inhoud accordeon

Dit moet niet, maar het is wel verstandig om de koffer bij te houden.

Basis producten die in een standaard koffer zitten, je mag je inhoud zelf samenstellen op wat je nodig hebt in je bedrijf.

Hij moet goed in het zicht hangen.

De datum van de artikelen die in de koffer zitten. Daarbij ook vervanging van producten die ontbreken.

Inhoud accordeon
1-2 keuringen €32,50
3-5 keuringen €26,-
6-10 keuringen €22,75
11-25 keuringen €16,25
26+ keuringen €9,75

 

Prijzen zijn incl. voorrijkosten, verzegeling en controlesticker excl. BTW.

Nee, dit is niet verplicht. 

Inhoud accordeon

Dan wordt deze in goed overleg vervangen of bijgevuld.

Er wordt een sticker met een volgende controle datum opgeplakt.

Zeker, het keuringsrapport wordt altijd met de factuur meegestuurd.