Affiliate van ARBO centrum worden?

Heb jij interesse in het aanbieden van onze veiligheidsartikelen en wil jij affiliate worden? ARBO centrum bied hiervoor de mogelijkheid. Bied onze producten aan via jouw medium en stuur jouw bezoekers naar onze website. Bekijk ons profiel op tradetracker of neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Het begint met het het aanbieden van onze veiligheidsartikelen op jouw medium. Dit kan een webshop zijn maar ook een social media platform. Door het aanbieden van onze veiligheidsartikelen stuur je bezoekers naar onze webshop. De laatste stap in het proces is dat de bezoeker een aankoop maakt en daar verdien jij dan commissie op. Bekijk ons gehele assortiment op arbowinkel.nl.

Voordelen

1. Link naar onze webshop in jouw huisstyle

2. Stuur jouw bezoekers naar ons

3. Ontvang commissie voor bestellingen

Tradetracker

Affiliate worden via tradetracker? Meld je nu aan! ARBO centrum heeft een profiel op tradetracker waarop jij je kan aanmelden voor het affiliate programma. Vraag nu direct een samenwerking aan of creëer een account.

Contact opnemen?

Interesse in een samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op of bel naar +31 (0)88 – 123 0 888. Dan kijken wij met alle plezier naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Wij zijn doordeweeks beschikbaar van 08:00 – 17:00.

Een man in een ARBO centrum polo

Ons assortiment bekijken?

Bekijk op onze website het complete assortiment aan veiligheidsartikelen. Denk hierbij aan EHBO & BHV artikelen, brandpreventie en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Affiliate partners

Veelgestelde vragen

Inhoud accordeon

Meld je aan via het platform van TradeTracker  of vraag een van onze collega’s naar de mogelijkheden. Heb je nog geen TradeTracker account? Dan kan je deze aanmaken via de volgende link

Aanmelden 

Het uitbetalen wordt direct mogelijk nadat wij de sale goedkeuren.

Nee, er mag geen gebruik worden gemaakt van onze huisstijl en promotie materiaal.

Inhoud accordeon

TradeTracker is een affiliate partner platform. Het is mogelijk om je bij bedrijven aan te melden voor affiliate sales. Het programma gebruikt een eenvoudig dashboard om zo goed overzicht te houden over jouw inkomsten via de affiliate sales.

Mocht dit voorkomen is de reden binnen tradetracker te vinden. Contact hierover kan via tradetracker door een ticket in te dienen.

Het goedkeuren van de sales gebeurd ongeveer 2 weken nadat wij deze ontvangen. 

Inhoud accordeon

Het promoten kan via de volgende online media; een website, app of social media.

Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:00.

Contact

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.