Haal je NEN VP 3140 certificaat

Werknemers van bedrijven die werken met of aan elektrotechnische installaties moeten op de hoogte zijn van de gevaren en risico’s die de werkzaamheden met zich meebrengen. De NEN 3140 VOP basiscursus is bedoeld voor iedereen die eenvoudige werkzaamheden aan elektrotechnische installaties uitvoert. Als vervolg op de NEN 3140 VOP basiscursus is het mogelijk de herhalingscursus te volgen.

Voordelen NEN 3140 VP cursus bij ARBO centrum

 

Inhoud van de NEN 3140 VP basiscursus

Volg daarom bij ARBO centrum de NEN 3140 VP basiscursus. De basiscursus is geschikt voor iedereen die werkzaamheden aan elektrotechnische installaties verricht of door de werkgever benoemd wil worden tot Vakbekwaam Persoon (VP) in het kader van de norm NEN 3140. De basiscursus NEN 3140 VP bij ARBO centrum duurt één dag.

 

Tijdens de NEN 3140 cursus leer je de gevaren en risico’s kennen die van toepassing zijn op het werken met elektrotechnische installaties. Je leert deze gevaren en risico’s beperken en elektrotechnische handelingen zelfstandig en veilig uitvoeren. Er wordt aandacht besteedt aan onder andere de volgende onderwerpen:

 

  • Elektrotechnische gevaren en ongelukken
  • Elektrotechnische bedrijfsvoering en wetgeving
  • Veilig werken door deskundig personeel
  • Werken met een werkvergunning en schakelbericht

 

Waar staat NEN 3140 VP voor?

De afkorting VP in NEN 3140 VP staat voor Vakbekwaam Persoon. Deze NEN 3140 certificering is bedoeld voor mensen die werken aan elektrische installaties.

 

Volg de NEN 3140 VP basiscursus op een van onze trainingslocaties in Nederland

Je volgt de NEN 3140 VP basiscursus op een van onze trainingslocaties in Nederland. Ontdek een locatie bij jou in de buurt en schrijf je via onze website gemakkelijk in. Heb je een vraag over onze cursus? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Na het succesvol afronden van de basiscursus ontvang je je certificaat en ARBO pas. Deze zijn drie jaar geldig.

295,-excl. btw

Laatste inschrijving was vandaag om 14:14 voor de cursus Cursus VCA VOL incl. examen vanuit Almere.

Heb je een vraag?

Toch liever een groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.