Veilig werken met de starre verreiker

Als werkgever wil je natuurlijk dat je medewerkers op een veilige en verantwoorde manier met de verreiker werken. Daar ben je als werkgever zelfs verantwoordelijk voor. Wist je dat je volgens de Arbowet moet kunnen aantonen dat je werkgevers voldoende geschoold zijn? Een verreiker certificaat halen is geen overbodige luxe, maar noodzaak.

Veilig werken met de starre verreiker

Inclusief ARBO-pas

Het verreiker certificaat is het bewijs dat een medewerker beschikt over alle theoretische en praktische kennis om veilig en verantwoord te kunnen werken met de machine. ARBO centrum biedt een goede opleiding voor iedereen die werkt met de verreiker. Volg de cursus op onze vestiging in Zoetermeer of Eindhoven. Wij verzorgen ook incompany opleidingen.

De cursusdag begint met een theoriegedeelte, gevolgd door het praktijkgedeelte. Daarin worden de vaardigheden onder begeleiding van onze deskundige instructeurs geoefend. Als voor zowel theorie als praktijk een voldoende wordt gehaald, ontvangt de cursist aan het einde van de dag het verreiker certificaat. Dat diploma is 5 jaar geldig.

Veilig werken met de starre verreiker

195,- excl. btw

Laatste inschrijving was vandaag om 23:03 voor de cursus Basiscursus veilig werken met een heftruck vanuit De Blesse.

Heb je een vraag?

Vragen over een groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Volg de cursus op een van de locaties van ARBO centrum

De eendaagse cursussen worden gegeven op onze vestigingen in Zoetermeer en Eindhoven. Wil je een verreiker opleiding voor je personeel in eigen huis volgen? Geen probleem. Wij komen graag op jouw locatie langs om onze kennis en ervaring te delen met je werknemers en zo te zorgen dat op een veilige, juiste en verantwoorde manier wordt gewerkt.

Waarom de starre verreiker cursus bij ARBO centrum volgen?

Veelgestelde vragen

Accordion Content

Je wilt natuurlijk slagen voor je cursus en een goede voorbereiding treffen.
Bij ARBO centrum is het lesmateriaal van de cursus zo ontwikkeld dat je niet persé voorbereiding nodig hebt, ongeacht ervaring of geen ervaring.

Accordion Content

Er wordt van werkgevers vereist dat ze kunnen aantonen dat hun personeel kundig is en voldoende instructie hebben gehad. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan moet een bedrijf kunnen aantonen aan de arbeidsinspectie en verzekering dat de werknemer een gedegen instructie heeft gehad. Dat kan d.m.v. een certificaat. Het is dus voor een werkgever van belang om zijn werknemers deel te laten nemen aan een cursus.