Veilig werken met de starre verreiker

Als werkgever wil je natuurlijk dat je medewerkers op een veilige en verantwoorde manier met de verreiker werken. Daar ben je als werkgever zelfs verantwoordelijk voor. Wist je dat je volgens de Arbowet moet kunnen aantonen dat je werknemers voldoende geschoold zijn? Een verreiker certificaat halen is geen overbodige luxe, maar noodzaak.

Veilig werken met de starre verreiker

Het verreiker certificaat is het bewijs dat een medewerker beschikt over alle theoretische en praktische kennis om veilig en verantwoord te kunnen werken met de machine. ARBO centrum biedt een goede opleiding voor iedereen die werkt met de verreiker. Volg de cursus op onze vestiging in Zoetermeer of Eindhoven. Wij verzorgen ook incompany opleidingen.

De cursusdag begint met een theoriegedeelte, gevolgd door het praktijkgedeelte. Daarin worden de vaardigheden onder begeleiding van onze deskundige instructeurs geoefend. Als voor zowel theorie als praktijk een voldoende wordt gehaald, ontvangt de cursist aan het einde van de dag het (digitale) verreiker certificaat. Dat diploma is 5 jaar geldig.

De starre verreiker cursus begint om 08:30 tot maximaal 15:30. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en ervaring. Lunch zit inbegrepen.

Veilig werken met de starre verreiker

245,- excl. btw

Op zaterdagen rekenen wij een toeslag van €50,- 

Heb je een vraag?

Vragen over een incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.