Veel cursussen in het aanbod van ARBO centrum duren één werkdag en worden afgesloten met een examen, waarna je je certificaat ontvangt en direct met het werktuig aan de slag kunt. Met deze cursussen vergroten we de veiligheid op de werkvloer en kun je aantonen dat je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt om het werktuig veilig en verantwoord te kunnen bedienen.

 

Op zaterdag aan de slag met jouw EPT cursus

Soms is het echter lastig om in jouw drukke werkschema tijd vrij te maken voor het volgen van een EPT cursus. Daarom kun je bij ARBO centrum ook op zaterdag jouw cursus volgen. Net als onze andere cursussen duurt de cursus op zaterdag één dag en ontvang je aan het einde van de dag, na het succesvol afronden van de cursus, jouw EPT certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

 

Volg een heftruck/reachtruck cursus op jouw locatie

Onze EPT cursussen op zaterdag worden gegeven op onze trainingslocaties door het hele land. Het is ook mogelijk een incompany training te volgen, waarbij onze instructeurs bij jou langskomen op locatie om de EPT cursus te geven. Informeer naar de mogelijkheden voor een zaterdagse incompany training op jouw bedrijfslocatie.

 

Schrijf je in voor een EPT cursus op zaterdag

Wil je op zaterdag een EPT cursus of een andere cursus bij ons volgen? Neem dan contact met ons op. Volg jouw cursus op een van onze locaties in Nederland of nodig onze instructeurs uit op jouw eigen locatie.

245,-excl. btw

Laatste inschrijving was vandaag om 10:32 voor de cursus EHBO en levensreddend handelen (reanimatie met AED) (ochtend) vanuit Capelle aan den IJssel .

Heb je een vraag?

Toch liever een groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Accordion Content

Er wordt van werkgevers vereist dat ze kunnen aantonen dat hun personeel kundig is en voldoende instructie hebben gehad. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan moet een bedrijf kunnen aantonen aan de arbeidsinspectie en verzekering dat de werknemer een gedegen instructie heeft gehad. Dat kan d.m.v. een certificaat. Het is dus voor een werkgever van belang om zijn werknemers deel te laten nemen aan een cursus.

Lees meer

Accordion Content

Voor veel mensen in de logistieke sector een bekend begrip, maar toch is het een veel gestelde vraag. Wat is een EPT? EPT is de afkorting van elektropallettruck of elektrische pallettruck ook wel genoemd: motorpallettruck of elektrische pompwagen.

Lees meer

Accordion Content

De basiscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 15.30.

De herhalingscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 12.00.

BHV: van 08.30 – 15.30

VCA cursus zonder examen: van 08.00 tot 16.00

VCA cursus inclusief examen: van 8.00 tot 17.30

Lees meer