EPT cursus op zaterdag

Veel cursussen in het aanbod van ARBO centrum duren één werkdag en worden afgesloten met een examen, waarna je je certificaat ontvangt en direct met het werktuig aan de slag kunt. Met deze cursussen vergroten we de veiligheid op de werkvloer en kun je aantonen dat je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt om het werktuig veilig en verantwoord te kunnen bedienen.

EPT cursus op zaterdag

Soms is het echter lastig om in jouw drukke werkschema tijd vrij te maken voor het volgen van een EPT cursus. Daarom kun je bij ARBO centrum ook op zaterdag jouw cursus volgen. Net als onze andere cursussen duurt de cursus op zaterdag één dag en ontvang je aan het einde van de dag, na het succesvol afronden van de cursus, jouw EPT certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

Onze EPT cursussen op zaterdag worden gegeven op onze trainingslocaties door het hele land. Het is ook mogelijk een incompany training te volgen, waarbij onze instructeurs bij jou langskomen op locatie om de EPT cursus te geven. Informeer naar de mogelijkheden voor een zaterdagse incompany training op jouw bedrijfslocatie.

EPT cursus op zaterdag

295,- excl. btw
Heb je een vraag?

Vragen over een EPT incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Waarom de EPT cursus bij ARBO centrum volgen?

Veelgestelde vragen

Inhoud accordeon

Voor veel mensen in de logistieke sector een bekend begrip, maar toch is het een veel gestelde vraag. Wat is een EPT? EPT is de afkorting van elektropallettruck of elektrische pallettruck ook wel genoemd: motorpallettruck of elektrische pompwagen.

Lees meer

We geven je meteen maar het duidelijke en snelle antwoord: ja, een EPT certificaat is verplicht voor iedereen die een EPT wil besturen.

Meer lezen

Bij ARBO centrum behaal je een EPT certificaat vanaf € 199,-. Dat is inclusief het doen van examen.

Meer lezen

Inhoud accordeon

Net als voor de meeste andere voertuigen is de EPT certificaat geldigheid bepaald op 5 jaar.

Wie het EPT certificaat behaalt, hoeft zich dus vijf jaar lang geen zorgen te maken over de geldigheid hiervan. Wanneer het certificaat verloopt, zul je opnieuw examen moeten doen. Slaag je wederom, dan wordt de geldigheid van je certificaat met opnieuw 5 jaar verlengd.

Een EPT is over het algemeen een behoorlijk stuk groter dan een pompwagen. Aan de andere kant lijken ze wel sterk op elkaar en werken ze ogenschijnlijk hetzelfde. Hoe kan het dan dat je voor een EPT een certificaat nodig hebt en voor een pompwagen niet? Een EPT is een voertuig. Een pompwagen is dit niet.

Meer lezen

De minimale leeftijd voor het besturen van een EPT is 16 jaar.

Meer lezen

Inhoud accordeon

Vervelend dat jij je certificaat kwijt bent! Maar het kan gebeuren. Het is belangrijk zo snel mogelijk een nieuwe pas bij ons aan te vragen.
Een nieuw pasje kost €15,- excl. btw, het certificaat is ook digitaal verkrijbaar per mail. Aanvragen van een nieuwe pas of digitaal certificaat kan via de mail.

Heb jij je certificaat niet bij ons gehaald? Dan kunnen wij je helaas niet helpen bij het aanvragen van een nieuwe.

Vraag nieuw certificaat aan

Een cursus kan op eigen locatie worden gevolgd. Sterker nog het is in veel gevallen zelfs aantrekkelijk. Worden er meerdere mensen tegelijk opgeleid? Dan kan het zelfs financieel voordeliger zijn.

Bovendien is het oefenen met eigen machines ook een aanrader, zo leer je nog beter om te gaan met de heftruck. Bovendien valt het samen leren ook ten goede aan de teambuilding en band onderling.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een incompany cursus of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen