Duur dag (meeste cursussen 08.30 - 15.30)

Reachtruck examen in het Engels maken bij ARBO centrum

Nederlands is de standaardtaal waarin de cursussen en examens van ARBO centrum worden gegeven. Maar omdat we graag een groot publiek willen bereiken, en we willen dat iedereen zijn of haar reachtruck certificaat kan behalen, is het ook mogelijk je reachtruck cursus en examen in het Engels te maken. Heb je moeite met de Nederlandse taal? Schrijf je dan in voor een Engelstalige reachtruck cursus.

 

Maak je reachtruck examen in het Engels

Bij ARBO centrum hebben we onze Engelstalige cursussen en examens speciaal ontwikkeld voor medewerkers die moeite hebben met de Nederlandse taal. Veiligheid staat bij ons op nummer één en dat zou niet taalgebonden moeten zijn. Behalve de reachtruck cursus is het ook mogelijk om andere cursussen in ons aanbod in het Engels te volgen.

 

Erkende Engelstalige opleidingen bij ARBO centrum

Wil je een cursus en/of examen in het Engels volgen? Neem dan van tevoren even contact met ons op. Dan kunnen we jouw cursus en examen voorbereiden en kun je direct van start. Net als onze Nederlandse cursussen en examens zijn ook de Engelse erkend en voldoen ze aan de wettelijke normen. Zowel de theorie als het praktijkgedeelte van het examen wordt in het Engels behandeld.

 

Jouw reachtruck examen in een taal naar keuze

Wil je jouw reachtruck cursus of examen niet in het Nederlands of Engels, maar in een andere vreemde taal maken? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden om jouw reachtruck cursus te volgen in het Pools, Frans of Duits.

245,-excl. btw

Laatste inschrijving was vandaag om 16:23 voor de cursus Basiscursus veilig werken met een heftruck en reachtruck vanuit Werkendam.

Heb je een vraag?

Toch liever een groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Accordion Content

Er wordt van werkgevers vereist dat ze kunnen aantonen dat hun personeel kundig is en voldoende instructie hebben gehad. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan moet een bedrijf kunnen aantonen aan de arbeidsinspectie en verzekering dat de werknemer een gedegen instructie heeft gehad. Dat kan d.m.v. een certificaat. Het is dus voor een werkgever van belang om zijn werknemers deel te laten nemen aan een cursus.

Lees meer

Accordion Content

De basiscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 15.30.

De herhalingscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 12.00.

BHV: van 08.30 – 15.30

VCA cursus zonder examen: van 08.00 tot 16.00

VCA cursus inclusief examen: van 8.00 tot 17.30

Lees meer

Accordion Content

Voor de verschillende werktuigen gelden verschillende leeftijden. Hieronder een kort overzicht:

Minimale leeftijd om een heftruck, reachtruck, stapelaar, en EPT te besturen
Vanaf 16 jaar – certificaat, rijden onder structureel toezicht.
Vanaf 18 jaar – certificaat, zelfstandig werken

Minimale leeftijd om een hoogwerker te besturen
Vanaf 18 jaar

Voor alle werktuigen geldt dat de medewerker gedegen instructie gehad moet hebben, dit moet aantoonbaar zijn. Bijvoorbeeld met één van onze certificaten.

Minimum leeftijd VCA diploma
Met dit certificaat kunnen aannemers aantonen dat zij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. VCA maakt de aannemers bewust van de veiligheid op de werkvloer. Je mag officieel werken vanaf je 14e , dus hanteert ARBO centrum voor de deelname aan een VCA cursus of examen, een minimale leeftijd van 14 jaar.

Minimum leeftijd BHV certificaat
De minimale leeftijd voor het volgen van een BHV basiscursus of BHV herhalingscursus is 16 jaar. Een BHV-diploma is bij ons 1 jaar geldig.

Lees meer