Snel je reachtruckcertificaat halen in Ede

Wist je dat je bij ARBO Centrum in Ede al binnen één dag je certificaat kunt halen? Ons opleidingsaanbod is geschikt voor zowel beginners als beroepschauffeurs en bestaat uit diverse eendaagse cursussen, waaronder voor de reachtruckhoogwerker en heftruck. Aan het einde van de dag loop je de deur uit met een erkend reachtruck certificaat waarmee je vijf jaar lang veilig en verantwoord een reachtruck mag bedienen.

Goede bereikbaarheid van onze trainingslocatie

Onze trainingslocatie in Ede is onze hoofdvestiging. Deze vestiging is zeer centraal gelegen en goed bereikbaar vanuit diverse steden in de omgeving. Woon of werk je in Veenendaal, Barneveld, Arnhem, Nijmegen of Wageningen? Dan ben je met de auto binnen 30 minuten op onze locatie waar je in één dag je reachtruck certificaat kunt halen.

De inhoud van de reachtruck cursus

Het behalen van je certificaat gebeurt onder begeleiding van een van onze gecertificeerde instructeurs. Ze leren je alles wat je moet weten om de reachtruck veilig te kunnen bedienen en geven je inzicht in de risico’s die het werktuig met zich meebrengt. Ook leer je hoe je deze risico’s kunt beperken. Een reachtruck wordt met name gebruikt in magazijnen voor het verplaatsen van pallets. Dankzij de wendbaarheid van het werktuig is de reachtruck erg geschikt voor het gebruik in smalle paden en op kleine draaipunten.

Reachtruck certificaat halen: schrijf je direct in

Wil je meer weten over onze reachtruck cursus of wil je je direct inschrijven? Neem dan contact met ons op om een cursusdag in Ede te plannen. Onze medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.