Heftruck basiscursus

De heftruck basiscursus is een eendaagse cursus waarin alle eisen eisen uit de Arbowet aan bod komen. De Arbowet stelt namelijk dat alle voertuigen, machines en andere hulpmiddelen veilig en capabel bediend moeten worden. Tijdens deze cursusdag bij ARBO centrum word je zowel theoretisch als praktisch opgeleid tot heftruck chauffeur. 

Heftruck basiscursus

De heftruck basiscursus is geschikt voor iedereen die heftruckchauffeur wil worden. Ook voor heftruckbestuurders met slechts weinig of geen ervaring is deze heftruck basiscursus de beste manier om te worden opgeleid tot een capabele bestuurder. Iedereen die binnen de organisatie de wens of de noodzaak heeft om een heftruck te besturen, kan dus de cursus volgen. De basiscursus is geschikt voor iedereen.

heftruck basiscursus

Een heftruck cursus is aan te raden voor iedereen die een heftruck bestuurt of wil gaan besturen. Om een heftruck te mogen rijden, moet je aan kunnen tonen dat de bestuurder hiertoe bevoegd is. De heftruck basiscursus zorgt hiervoor. Zowel op theoretisch gebied als in de praktijk worden alle benodigde kennis en vaardigheden bijgebracht.

Als je geslaagd bent wordt het (digitale) certificaat binnen enkele dagen opgestuurd. 

De heftruck basiscursus begint om 08:30 tot maximaal 15:30. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en de ervaring. Lunch zit inbegrepen.

Heftruck basiscursus

295,- excl. btw

Op zaterdagen rekenen wij een toeslag van €50,- 

Heb je een vraag?

Liever een heftruck incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Veilig aan het werk met een heftruck