Volg een eendaagse reachtruck cursus in Hengelo

De vestigingen van ARBO centrum bevinden zich door het hele land, waaronder in Hengelo. Woon of werk je in Enschede, Deventer of Zwolle? Dan is onze trainingslocatie in Hengelo voor jou de beste keuze.

 

Tijdens onze eendaagse reachtruck cursus leren onze gecertificeerde instructeurs je de kennis –en vaardigheden die je nodig hebt om een reachtruck veilig en verantwoord te kunnen bedienen. Daarnaast krijg je inzicht in de risico’s die aanwezig zijn voor jou en je omgeving en hoe je deze kunt beperken. Nadat je zowel het theorie- als praktijkexamen succesvol hebt afgerond, ontvang je je reachtruck certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

 

Reachtruck cursus voor beginners en gevorderden

Onze opleiding is geschikt voor beginners, mensen die hun certificaat willen verlengen, maar ook voor beroepschauffeurs. Al onze opleidingen zijn landelijk erkend. Je kunt onze opleidingen volgen op een van onze vestigingen, maar het is ook mogelijk om een incompany opleiding te volgen. In dat geval komen de instructeurs naar je toe om de cursus te geven. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van een incompany cursus op jouw locatie.

 

Schrijf je direct in voor onze reachtruck cursus in Hengelo

 

Wil je een reachtruck cursus volgen in Hengelo? Bezoek dan onze inschrijfpagina of neem contact met ons op als je nog vragen hebt. Onze medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van passend advies over de cursussen in ons aanbod.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.