Reachtruck cursus volgen in Drachten

De trainingslocaties van ARBO Centrum bevinden zich door het hele land; ook bij jou in Friesland kun je onze cursussen volgen. Drachten is onze tweede locatie in Friesland waar je onder andere een reachtruck cursus kunt volgen. Bezoek onze locatie ook voor deelname aan de cursus VCA basis, VCA VOL, BHV, heftruck en hoogwerker opleidingen.

 

Net als onze andere vestigingen is ook de locatie in Drachten gemakkelijk bereikbaar. Vanuit Leeuwaren, Assen, Groningen en Heerenveen bereik je ons eenvoudig via de A7 of N31. De cursussen in ons aanbod duren slechts één dag. Aan het einde van de dag vertrek je van onze trainingslocatie met je reachtruck certificaat op zak.

De inhoud van de reachtruck cursus

Tijdens onze reachtruckcursus leer je alle theoretische kennis en praktijkkennis die je nodig hebt om veilig een reachtruck te kunnen besturen. Zowel het theoriegedeelte als het praktijkdeel worden afgesloten met een examen, waarin je onze instructeurs overtuigt van jouw geleerde kennis. Het reachtruck certificaat dat je ontvangt wanneer je beide examens succesvol hebt afgerond, is vijf jaar geldig.

Een incompany training volgen in Drachten?

Het is ook mogelijk een incompany cursus te volgen in Drachten. In dat geval komen onze instructeurs bij jou in Drachten langs op locatie om de cursus te geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een incompany cursus. Ook met vragen over onze reachtruck cursus of een van de andere cursussen in ons aanbod kun je uiteraard bij ons terecht.

Gerelateerde cursussen