Eendaagse reachtruck cursus in Zoetermeer

Om een reachtruck veilig en verantwoord te kunnen bedienen, zijn bestuurders verplicht een opleiding te volgen. Bij ARBO centrum vind je geen dagenlange cursussen, theorielessen en praktijktoetsen, maar een eendaagse cursus waarin je alle kennis en vaardigheden leert die je nodig hebt voor het bedienen van een reachtruck. Daarnaast krijg je inzicht in de risico’s die aanwezig zijn voor jou en je omgeving en hoe je deze kunt beperken.

 

Aan het einde van de dag toets je je kennis in een examen. Rond je dit examen succesvol af? Dan ontvang je je reachtruck certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

Bereikbaarheid van onze trainingslocatie in Zoetermeer

Je vindt de vestigingen van ARBO centrum door heel Nederland, waaronder in Zoetermeer. Woon of werk je in Utrecht, Den Haag, Leiden of Gouda? Dan is onze trainingslocatie in Zoetermeer voor jou de beste optie. Via de A12 ben je binnen een half uur op onze trainingslocatie. Het is ook mogelijk een incompany training te volgen, waarbij onze instructeurs op jouw locatie langskomen om een cursus te geven. Dit is mogelijk wanneer je een groepstraining wilt volgen die speciaal is afgestemd op de activiteiten van jouw bedrijf. Informeer naar de mogelijkheden.

Schrijf je direct in voor de reachtruck cursus in Zoetermeer

Wil je meer informatie over onze eendaagse reachtruck cursus of wil je je direct inschrijven voor een cursusdag in Zoetermeer? Bezoek dan onze inschrijfpagina of neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag een geschikte cursusdatum te vinden of je vragen te beantwoorden. Graag tot ziens in Zoetermeer of op een van onze andere vestigingen in Nederland!

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.