In één dag je reachtruck certificaat halen in Zwolle

Het cursusaanbod van ARBO centrum is zeer divers en is bovendien geschikt zowel beginners als beroepschauffeurs. Ook als je je certificaat na vijf jaar moet verlengen, kun je bij ARBO centrum terecht. Onze reachtruck cursus in Zwolle duurt één dag. Aan het einde van de dag loop je de deur uit met een erkend reachtruck certificaat waarmee je vijf jaar lang veilig en verantwoord een reachtruck mag bedienen.

Reachtruck cursus volgen in Zwolle of op een van onze andere locaties

Je kunt je reachtruck certificaat halen door een cursus te volgen op onze trainingslocatie in Zwolle of een van onze andere vestigingen. Onze locaties bevinden zich door heel Nederland, dus er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Woon of werk je in Deventer, Hoogeveen of Meppel? Dan is Zwolle de dichtstbijzijnde locatie voor jou. Het is ook mogelijk een incompany training te volgen, waarbij onze instructeurs naar jou toe komen. Informeer naar de mogelijkheden voor een incompany training voor jouw bedrijf.

Inhoud van de reachtruck cursus in Zwolle

Het behalen van je certificaat gebeurt onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs. Ze leren je alles wat je moet weten om de reachtruck veilig te kunnen bedienen en geven je inzicht in de risico’s die het werktuig met zich meebrengt. Ook leer je hoe je deze risico’s kunt beperken. Een reachtruck wordt met name gebruikt in magazijnen voor het verplaatsen van pallets. Dankzij de wendbaarheid van het werktuig is de reachtruck erg geschikt voor het gebruik in smalle paden en op kleine draaipunten.

Reachtruck certificaat halen? Schrijf je direct in

Wil je binnen één dag je reachtruck certificaat halen in Zwolle? Neem dan contact met ons op om een cursusdag te plannen. Onze medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.