Reachtruck cursus op zaterdag

Bij ARBO centrum kun je diverse eendaagse cursussen volgen, waaronder de reachtruck cursus. Via onze inschrijfpagina kies je zelf een cursusdag die jou goed uitkomt. Maar wist je dat je behalve op doordeweekse dagen ook op zaterdag een reachtruck cursus kunt volgen? Fijn als je doordeweeks geen tijd hebt om je kennis over de reachtruck bij te spijkeren!

Reachtruck cursus op zaterdag

Inclusief reachtruck examen

Onze reachtruck cursussen worden gegeven op onze trainingslocaties door heel Nederland en duren één dag. De cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte, die allebei worden afgesloten met een examen. Wanneer je beide examens succesvol hebt afgerond, ontvang je je reachtruck certificaat. Het is echter ook mogelijk een incompany training volgen. In dat geval komen onze instructeurs bij jou langs op locatie om de cursus te geven. Informeer naar de mogelijkheden om op zaterdag een incompany reachtruck cursus te volgen.

Reachtruck cursus op zaterdag

295,- vanaf prijs

Laatste inschrijving was vandaag om 14:37 voor de cursus Cursus VCA VOL incl. examen vanuit Rotterdam.

Heb je een vraag?

Vragen over een reachtruck groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Officieel erkend reachtruck certificaat

Het reachtruck certificaat dat je ontvangt na het succesvol afronden van de cursus is officieel erkend en vijf jaar geldig. Als je langer gebruik wilt maken van het certificaat is het belangrijk deze op tijd te verlengen met een herhalingscursus. Ook deze cursus kun je volgen bij ARBO centrum. Neem hiervoor contact met ons op.

Waarom de reachtruck cursus bij ARBO centrum volgen?

Wanneer start jouw reachtruck cursus bij ARBO centrum?

Wil je op zaterdag een reachtruck cursus bij ons volgen? Neem dan contact op voor het plannen van een cursusdatum. Volg de hoogwerker cursus op een van onze locaties in Nederland of volg een incompany training.

Veelgestelde vragen

Accordion Content

Er wordt van werkgevers vereist dat ze kunnen aantonen dat hun personeel kundig is en voldoende instructie hebben gehad. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan moet een bedrijf kunnen aantonen aan de arbeidsinspectie en verzekering dat de werknemer een gedegen instructie heeft gehad. Dat kan d.m.v. een certificaat. Het is dus voor een werkgever van belang om zijn werknemers deel te laten nemen aan een cursus.

Lees meer

Accordion Content

De basiscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 15.30.

De herhalingscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 12.00.

BHV: van 08.30 – 15.30

VCA cursus zonder examen: van 08.00 tot 16.00

VCA cursus inclusief examen: van 8.00 tot 17.30

Lees meer

Accordion Content

Voor de verschillende werktuigen gelden verschillende leeftijden. Hieronder een kort overzicht:

Minimale leeftijd om een heftruck, reachtruck, stapelaar, en EPT te besturen
Vanaf 16 jaar – certificaat, rijden onder structureel toezicht.
Vanaf 18 jaar – certificaat, zelfstandig werken

Minimale leeftijd om een hoogwerker te besturen
Vanaf 18 jaar

Voor alle werktuigen geldt dat de medewerker gedegen instructie gehad moet hebben, dit moet aantoonbaar zijn. Bijvoorbeeld met één van onze certificaten.

Minimum leeftijd VCA diploma
Met dit certificaat kunnen aannemers aantonen dat zij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. VCA maakt de aannemers bewust van de veiligheid op de werkvloer. Je mag officieel werken vanaf je 14e , dus hanteert ARBO centrum voor de deelname aan een VCA cursus of examen, een minimale leeftijd van 14 jaar.

Minimum leeftijd BHV certificaat
De minimale leeftijd voor het volgen van een BHV basiscursus of BHV herhalingscursus is 16 jaar. Een BHV-diploma is bij ons 1 jaar geldig.

Lees meer