Reachtruck cursus op zaterdag

Bij ARBO centrum kun je diverse eendaagse cursussen volgen, waaronder de reachtruck cursus. Via onze inschrijfpagina kies je zelf een cursusdag die jou goed uitkomt. Maar wist je dat je behalve op doordeweekse dagen ook op zaterdag een reachtruck cursus kunt volgen? Fijn als je doordeweeks geen tijd hebt om je kennis over de reachtruck bij te spijkeren!

Reachtruck cursus op zaterdag

Onze reachtruck cursussen worden gegeven op onze trainingslocaties door heel Nederland en duren één dag. De cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte, die allebei worden afgesloten met een examen. Wanneer je beide examens succesvol hebt afgerond, ontvang je je reachtruck certificaat. Het is echter ook mogelijk een incompany training volgen. In dat geval komen onze instructeurs bij jou langs op locatie om de cursus te geven. Informeer naar de mogelijkheden om op zaterdag een incompany reachtruck cursus te volgen.

Reachtruck cursus op zaterdag

345,- excl. btw

Op zaterdagen rekenen wij een toeslag van €50,- 

Heb je een vraag?

Vragen over een reachtruck groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Officieel erkend reachtruck certificaat

Het reachtruck certificaat dat je ontvangt na het succesvol afronden van de cursus is officieel erkend en vijf jaar geldig. Als je langer gebruik wilt maken van het certificaat is het belangrijk deze op tijd te verlengen met een herhalingscursus. Ook deze cursus kun je volgen bij ARBO centrum. Neem hiervoor contact met ons op.

Waarom de reachtruck cursus bij ARBO centrum volgen?