Zwolle, de hoofdstad van Overijssel, is het middelpunt van de IJsseldelta. De vestiging van ARBO centrum ligt goed bereikbaar op industrieterrein de Marslanden. Op onze locatie in Zwolle leiden we je op voor VCA basisVCA VOL en VIL VCU cursussen. Daarnaast bieden we ook BHVheftruck en hoogwerker opleidingen aan.

ARBO centrum in Zwolle

Onze locatie in Zwolle ligt tussen de N35 en N337. Deze wegen verbinden Zwolle met de A28 en de A50. Vanuit Meppel, Hoogeveen en Deventer is Zwolle daardoor snel te bereiken. De VCA opleidingen in Zwolle duren één dag en worden afgesloten met een examen. In Zwolle is het ook mogelijk alleen VCA examen te doen.

Welke VCA cursus volg jij in Zwolle?

In Zwolle kun je de opleidingen B-VCA, VOL-VCA en VIL VCU volgen. Kies voor basis VCA (B-VCA) om aan te tonen dat je beschikt over de basiskennis op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). Werk je als leidinggevende, dan moet je beschikken over uitgebreidere kennis. Hiervoor is de opleiding VOL-VCA geschikt. Als  ZZP-er moet je ook beschikken over VOL-VCA.

Ben je werkzaam in de uitzendbranche als intercedent of leidinggevende? Kies dan voor VIL VCU. In Zwolle bieden wij alle VCA cursussen aan op basis van open inschrijving. Voor groepen maken wij in Zwolle afspraken op maat. Groepen kunnen de VCA-opleidingen zowel in Zwolle als op een eigen locatie volgen.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.