De voordelen van NEN 3140 VP

Het NEN 3140 certificaat komt in twee vormen: VOP en VP. VOP staat voor “Voldoende Onderricht Persoon”. VP staat voor “Vakbekwaam Persoon”. Zoals je misschien al uit de naam kunt opmaken is NEN 3140 VOP het instapniveau en NEN 3140 VP de volgende stap. Wat zijn de voordelen van NEN 3140 VP? Die zijn er zeker. Lees verder.

NEN3140VP

Scroll om verder te lezen >>

NEN 3140 VP basiscursus volgen?

Je mag alles zelf doen

Wanneer je het NEN 3140 VP certificaat hebt mag je alle werkzaamheden aan apparatuur onder laagspanning en elektrische handgereedschappen zelf uitvoeren. Dat is handig. Het bespaart tijd. Wanneer er een defect of probleem optreedt kun jij direct in actie komen om het te verhelpen. Ook onderhoudswerkzaamheden kun je zelf uitvoeren.

Je kunt collega’s begeleiden

Heb je collega’s met het NEN 3140 VOP certificaat, dan mag jij hen begeleiden. Je bent dus ook op deze manier waardevol voor het bedrijf. Je neemt collega’s onder je hoede en bent belangrijk voor hun veiligheid. Zij mogen namelijk alleen onder jouw supervisie werken. Jouw kennis en ervaring zijn belangrijk. Ze kunnen van je leren en misschien motiveer je hen wel om verder te gaan en ook NEN 3140 VP te behalen.

Nog meer waarde voor het bedrijf

Met je NEN 3140 VP certificaat ben je breed inzetbaar binnen het bedrijf. Je denkt misschien aan de machines waar je mee werkt maar je kunt en mag nog veel meer.Want je kunt ook ingeschakeld worden voor de kopieermachine bij de receptie of het koffieapparaat in de wachtruimte.

Werken met je interesses

Kiezen voor een NEN 3140 VP opleiding doe je niet zomaar. Dat doe je natuurlijk omdat je interesse hebt in elektrotechniek. Het blijft interessant om met je interesse te werken, naast je normale werkzaamheden.

Schrijf je in voor de cursus

Wil jij jouw NEN 3140 VP certificaat behalen? Schrijf je dan in voor de NEN 3140 VP cursus van ARBO centrum. Onze cursisten beoordelen ons gemiddeld met een 9 en behalen een slagingspercentage van meer dan 95%. Met vestigingen door heel het land is er altijd een cursuslocatie bij jou in de buurt.

Gerelateerde producten

Veiligheidsschoenen

Veiligheidshesje

Veiligheidshelm

Werkhandschoenen

Meer blogs lezen?

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?