BHV cursus online

Een BHV cursus online? Het kan bij ARBO centrum. Door corona moet je vindingrijk zijn. BHV blijft natuurlijk ontzettend belangrijk. We willen niet dat mensen die hun BHV diploma halen hiermee moeten wachten. Daarom bieden wij tijdelijk onze BHV cursus online aan.

 

Scroll om verder te lezen >>

Een BHV cursus online volgen?

Hoe werkt een BHV cursus online?

Elke BHV cursus bestaat uit een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. Normaal gesproken volg je een BHV cursus op locatie. Een docent leert je dan de theorie en samen oefenen jullie de praktijk. In een BHV cursus online kun je de praktijk niet oefenen met je docent. Maar maak je geen zorgen: wij hebben een uitstekende cursus waarmee je het BHV certificaat behaalt.

 

We kunnen ons voorstellen dat je vanwege corona liever nog niet met een groep een cursus volgt. In onze BHV cursus online wordt alles net zo uitgelegd als in de cursus op locatie. Ook het praktijk gedeelte neemt de docent met je door. De cursus is voorzien van duidelijke video’s met instructies en voorbeelden.

 

De BHV cursus online duurt ongeveer vier uur. Een groot voordeel is dat je deze kunt volgen op een moment dat het jou uitkomt.

Wat leer je in de BHV cursus?

In een BHV cursus leer je alles wat je moet weten om als BHV’er (bedrijfshulpverlener) te mogen werken. Elk bedrijf met medewerkers in dienst, moet ook BHV’ers hebben. Als BHV’er leer je EHBO, branden bestrijden en evacuaties leiden.

 

BHV is dus belangrijk. Als BHV’er ben jij degene op wie iedereen vertrouwt tijdens een calamiteit. De BHV cursus leert je hoe je moet handelen. Dankzij deze kennis zul je bij een calamiteit weten wat je moet doen, kalm kunnen blijven en anderen kunnen instrueren.

Ook dit certificaat is een jaar geldig

Een BHV certificaat is een jaar geldig. Ook wanneer je de BHV cursus online volgt, ontvang je als je slaagt een certificaat met geldigheid van een jaar. Het is dus een volwaardige cursus.

Gerelateerde producten

Verbanddoos voor thuis

Salvequick pleisterdispenser

EHBO koffer - Oranje Kruis

Sprayblusser 0,75L incl. wandhouder

Meer blogs lezen?

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?