Bewust Veilig Dag 2024 kortingsactie bij ARBO centrum

Maart en april staan bij ons in het teken van “Samen veilig werken” op de werkvloer, waarbij we elke week een ander belangrijk veiligheidsonderwerp behandelen. Bij ARBO centrum willen we jou motiveren om te investeren in veiligheid, voor jezelf en voor elkaar. Samen maken we het verschil!

Grijp nu je kans met onze kortingsactie

Wil jij ook bijdragen aan een veiligere werkomgeving? Schrijf je dan nu in voor een van onze cursussen en sluit je aan bij deze speciale beweging. Profiteer tussen 20 en 31 maart van maar liefst 15% korting op alle veiligheidsopleidingen bij ARBO centrum. Gebruik hiervoor de kortingscode: BEWUSTVEILIG24.

Exclusieve kortingsactie ter ere van de Bewust Veilig Dag

Bij ARBO centrum streven we dagelijks naar bewust veiliger werken. Ter ere van de Bewust Veilig Dag op 27 maart hebben we iets bijzonders voor jou: een exclusieve kortingsactie!

Om deze belangrijke dag te vieren, profiteer je namelijk tot en met 31 maart van 15% korting op alle veiligheidsopleidingen die ARBO centrum aanbiedt🎉. Pak deze kans en investeer in jouw veiligheid en die van anderen.

Creёer een veilige werkomgeving met onze veiligheidsopleidingen

Bij ARBO centrum bieden we een breed scala aan veiligheidsopleidingen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, bij ons vind je altijd een passende opleiding. Onze ervaren instructeurs staan voor je klaar om je te voorzien van de benodigde kennis en vaardigheden voor een veilige werkomgeving.

Belangrijkste voordelen van onze veiligheidsopleidingen:

  1. Praktijkgericht: Onze cursussen zijn gericht op het toepassen van de geleerde informatie in de praktijk. Zo ben je direct klaar om veilig aan de slag te gaan.
  2. Up-to-date: Onze opleidingen zijn altijd gebaseerd op de laatste wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  3. Interactief: Tijdens de opleiding is er volop ruimte voor interactie met de trainer en medecursisten. Hierdoor leer je niet alleen van de theorie, maar ook van elkaars ervaringen.
  4. Certificering: Na het succesvol afronden van een opleiding ontvang je een erkend certificaat. Dit certificaat is een waardevolle aanvulling op je CV en laat zien dat jij beschikt over de benodigde kennis en vaardigheden op het gebied van veiligheid.

Schrijf je nu in en profiteer van de korting!

Ben je enthousiast geworden en wil je gebruikmaken van onze kortingsactie? Wacht dan niet langer en schrijf je nu in voor een van onze veiligheidsopleidingen. Vergeet niet om de kortingscode BEWUSTVEILIG24 te gebruiken tijdens het inschrijven om de 15% korting te ontvangen.

Kies ook voor bewust veiliger werken en investeer in jouw eigen veiligheid en die van anderen. Samen maken we het verschil op de werkvloer!

Vragen over deze blog? Mail gerust naar marketing@arbocentrum.nl!

Meer blogs?

Optimaal benutten van opleidingsbudgetten

Optimaal benutten van opleidingsbudgetten Werkgevers stellen jaarlijks miljarden beschikbaar voor opleidingen en trainingen voor personeel. Dit budget wordt ingezet voor verschillende doeleinden, waaronder loopbaancoaching en

Lees verder »
Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.