Behaal je hoogwerker certificaat op onze locatie in Zoetermeer

Bij ARBO centrum volg je eendaagse hoogwerker cursussen die worden gegeven op onze locaties door heel Nederland, waaronder in Zoetermeer. Tijdens deze eendaagse cursus worden de hoogwerker categorieën 1A, 1B, 3A en 3B behandeld. De cursus in Zoetermeer bestaat uit een theoriegedeelte en een aansluitend theorie examen. Daarna start het praktijkgedeelte, waarin je de theoretische kennis direct in de praktijk brengt. De cursusdag wordt afgesloten met een praktijkexamen. Wanneer je beide hoogwerker examens succesvol afrondt, ontvang je een certificaat.

Woon of werk je in de buurt van Zoetermeer?

Onze locatie in Zoetermeer ligt vlakbij de A12. Den Haag, Gouda, Leiden en Utrecht liggen op maximaal een half uur rijden. Informeer naar de beschikbare cursusdata op onze centraal gelegen trainingslocatie.

Cursusaanbod in Zoetermeer

Onze hoogwerker opleidingen duren één dag. Je kunt de cursus volgen en het examen afnemen, maar het is ook mogelijk je alleen voor het examen in te schrijven. De voorbereiding op het examen is in dat geval volledig jouw eigen verantwoordelijkheid. Op onze trainingslocatie in Zoetermeer kun je verschillende hoogwerker cursussen volgen, zoals de herhalingscursus, de basiscursus en Code 95. Ook is het mogelijk een zogeheten incompany cursus te volgen. In dat geval komen wij bij jou langs op locatie om de cursus te geven. Wil je je direct inschrijven voor één van onze hoogwerker cursussen? Bezoek dan onze inschrijfpagina.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.